*3η αγωνιστική των πλέι οφ.

*Με απόφαση της ομοσπονδίας απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών για τους φιλοξενούμενους.

*Αήττητη η Ανόρθωση στα δώδεκα συνολικά εντός της με αντίπαλο την Πάφο, έχοντας επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες.

*Στην κανονική διάρκεια: Πάφος – Ανόρθωση 1-0, Ανόρθωση – Πάφος 2-2

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Ομόνοια, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (33′, 55′), για να μειώσει απλά με το πέναλτι του Καστέλ στις καθυστερήσεις.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Ανόρθωση, μετά από δυο παιχνίδια στα οποία και είχε από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νταβίντ Γκαγιέχο φιλοξενήθηκε από την Ομόνοια, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1.

Αν και υπήρχε ισορροπία στο ξεκίνημα, σταδιακά είδε την αντίπαλο να παίρνει τα ηνία και λίγο μετά το μισάωρο βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δέχθηκε δεύτερο τέρμα με την επιστροφή από τα αποδυτήρια και παρότι προσπάθησε να αντιδράσει, το μόνο που πέτυχε ήταν η μείωση για το τελικό αποτέλεσμα στο φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομόνοια είχε και τρία δοκάρια.

Μετά και από αυτή την απώλεια, βρίσκεται στην έκτη και τελευταία θέση των πλέι οφ, έχοντας παράλληλα αρκετή διαφορά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Επικράτησε μια φορά στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας ακόμη δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

Μπορεί να μην είναι επισφαλής ο κόουτς Γκαγιέχο, ωστόσο η διοίκηση δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Συμμετέχουν στις προπονήσεις οι Γκερέρο και Γουαρίς, όμως παραμένουν αμφίβολοι για σήμερα, την ώρα που χτύπησε ο μέσος Τεχέρα και τέθηκε οριστικά εκτός.

Ανόρθωση Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια.

*No Goal και Under 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΦΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο όγδοο λεπτό.

Μακριά από τις επιτυχίες έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Πάφος. Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο φιλοξενήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, στην έδρα του οποίου έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0.

Μια στιγμή αμυντικής αδράνειας στο ξεκίνημα του αγώνα, ήταν αρκετή για να τη φέρει πίσω στο σκορ. Στην πορεία ισορρόπησε την κατάσταση και έχοντας την κατοχή προσπάθησε να γίνει απειλητική. Παρότι όμως είχε κάποιες καλές στιγμές, δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Τρίτο σερί ματς που δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ ήταν και η δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και το εντός 0-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας. Στην πέμπτη θέση των πλέι οφ και στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Πήρε αποτέλεσμα στις 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-1).

Εξέτισε την τιμωρία του ο Ζάιρο, ενώ μετά από καιρό υπολογίζεται και ο Δημητρίου. Μοναδικός απόντας είναι ο Ματίας Μελούσο, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Μπότσκαϊ.

Πάφος Στατιστικά

*No Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Ανόρθωση – Πάφος στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ