* 28η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη εντός έδρας η Γουλβς (5-2-0) απέναντι στη Φούλαμ στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ! Αήττητη σύνολο στα 14 τελευταία εντός έδρας (10-4-0) απέναντι στους Λονδρέζους, από το 1985.

* Στον 1ο γύρο (27/11): Φούλαμ – Γουλβς 3-2

ΓΟΥΛΒΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από τη Νιουκάστλ. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Ίσακ (14’), Γκόρντον (33’) και Λιβραμέντο (90+2’).

Διεκόπη το νικηφόρο σερί τριών αγώνων για τους “λύκους” το περασμένο Σάββατο στον αγγλικό βορρά, όπου πραγματοποίησαν αναιμική για τα δεδομένα τους εμφάνιση, με άλλοθι τα προβλήματα τραυματισμών.

Ταξίδεψαν δίχως τους δύο αρχισκόρερ τους (Κούνια, Χουάνγκ) και μέσα στο ματς τραυματίστηκε κι ο Νέτο, με αποτέλεσμα να λείπει η ποιότητα/ταχύτητα μπροστά. Σημαντική στο κομμάτι των εντάσεων και η απουσία του Γκόμες από τα χαφ, με αποτέλεσμα η Νιουκάστλ να είναι πιο ζωηρή, πιο επικίνδυνη σε όλο το ματς. Δίκαιο το αποτέλεσμα (2.19 – 0.80 xGoals), δικαιούταν ένα γκολ η ομάδα του Ο’Νιλ που κατάφερε να κρατήσει μπάλα (44-56% κατοχή).

Γκολ που έχει βρει στα 19/20 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με εξαίρεση το 0-2 από την Μπρέντφορντ πριν ένα μήνα. Στο τελευταίο του “Μόλινιου” κέρδισε την Μπράιτον (1-0) για να προκριθεί στα προημιτελικά του FA Cup, όπου το επόμενο Σάββατο υποδέχεται την Κόβεντρι της Τσάμπιονσιπ.

Στα αγωνιστικά νέα, παραμένουν εκτός δράσης με μυϊκά προβλήματα οι Χουάνγκ, Κούνια, αντιθέτως είναι διαθέσιμοι οι Σα (κίπερ), Γκόμες (μέσος), Νέτο (εξτρέμ/φορ) σύμφωνα με τον κόουτς Ο’Νιλ. Ερωτηματικό ο ηγετικός Ντόουσον (στόπερ), σε περίπτωση που δεν προλάβει θα τον αντικαταστήσει ο Σαντιάγο Μπουένο.

ΓΟΥΛΒΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΥΛΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Μπράιτον. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Ουίλσον (21’), Μουνίς (32’), Τραορέ (90+1’).

3η νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια για τους “κότατζερς”, το περασμένο Σάββατο επιβεβαίωσαν ότι έχουν την συνταγή εξουδετέρωσης της Μπράιτον, η οποία έπαιξε και με το μυαλό στην Ρώμη.

Έξυπνο το τακτικό πλάνο του κόουτς Σίλβα, παραχώρησε την κατοχή (30-70%) στους φιλοξενούμενους και οι παίκτες του ήταν άμεσοι, ακαριοί στις καταστάσεις transition. Συνδυάστηκαν οι Ουίλσον-Μουνίς στα δύο πρώτα γκολ, βρίσκοντας ανοργάνωτη την άμυνα των “γλάρων”. Στο δεύτερο μέρος πιέστηκε η περιοχή του Λένο, χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για μείωση, αλλά η Φούλαμ παρέμεινε επικίνδυνη παίζοντας στο χώρο κι έτσι βρήκε το τρίτο γκολ αργά.

Το 5ο του γκολ στα 5 τελευταία ματς πέτυχε ο Βραζιλιάνος στράικερ Μουνίς που έχει καλύψει και με το παραπάνω την απουσία του Χιμένες.

Στο τελευταίο ταξίδι της άλωσε το Old Trafford για να σταματήσει ένα σερί 10 εκτός έδρας αγώνων δίχως νίκη (0-3-7). Σκόραρε από 2 γκολ στα δύο τελευταία εκτός, τελευταία φορά που το έκανε σε τρία σερί ταξίδια ήταν το 2012. Επιπλέον στο “Μόλινιου” θα ψάξει το πρώτο league double επί της Γουλβς, στην 44η σεζόν που παίζουν στην ίδια κατηγορία!

Στα αγωνιστικά νέα, επιστρέφει από τιμωρία 2 αγωνιστικών ο καταλυτικός Παλίνια (μέσος), μοναδική απουσία πλέον ο Χιμένες (φορ) που έχασε και τα προηγούμενα πέντε ματς με μυϊκό πρόβλημα.

ΦΟΥΛΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/8 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Γουλβς – Φούλαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ