*28η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Τορίνο – Νάπολι 3-0

*Over 2,5 στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*NG στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΑΠΟΛΙ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Γιουβέντους. Ο Κβαρατσχέλια άνοιξε το σκορ στο 42′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Κιέζα (81′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρασπαντόρι στο 88′, μετά από χαμένο πέναλτι του Οσίμεν.

Η Νάπολι πήρε από νωρίς τον έλεγχο της μπάλας κόντρα στη Γιουβέντους η οποία την απείλησε σε τρεις περιπτώσεις, πέρα από το γκολ που πέτυχε με τον Κιέζα στο 81′, με κορυφαία το δοκάρι του Βλάχοβιτς στο 34′ κι ενώ δεν είχε ανοίξει το σκορ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ κέρδισε πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα του νεαρού Νονγκέ Μποεντέ στο οποίο αστόχησε ο Οσίμεν, προτού ο Ρασπαντόρι πάρει το ριμπάουντ γράφοντα το τελικό αποτέλεσμα.

Δεύτερη σερί νίκη για τους “παρτενοπέι” που διατηρούνται αήττητοι σε πέντε αναμετρήσεις (τρεις ισοπαλίες). Φτάνοντας τους 43 βαθμούς βρίσκονται στο -8 από την 4η Μπολόνια και στο -4 από τη Ρόμα και την 5η θέση που, ενδεχομένως, να “ανοίξει” για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στις έξι τελευταίες στο “Diego Armando Maradona” έχουν απολογισμό τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Στην ενδεκάδα αναμένεται ο Οσίμεν, θα έχει πλάι του τους Πολιτάνο και Κβαρατσχέλια. Δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού ο Ζιελίνσκι που δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του συλλόγου. Την Τρίτη (12/3) φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΤΟΡΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με τη Φιορεντίνα. Με δέκα αγωνίζονταν οι γηπεδούχοι από το 45+7′ λόγω αποβολής του Ρίτσι.

Δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Σαπάντα και Βλάσιτς στο πρώτο ημίχρονο για να προηγηθεί, προτού μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές λίγο πριν την ολοκλήρωση αυτού (σ.σ. δεύτερη κίτρινη ο Ρίτσι για διαμαρτυρία). Η Τορίνο άντεξε στην πίεση της Φιορεντίνα που δεν απείλησε ουσιαστικά, κρατώντας έναν βαθμό στην έδρα της.

Αγνοεί τη νίκη σε τρεις αγωνιστικές (0-1-2), στις δύο από τις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Πανηγύρισε μία στις έξι τελευταίες επί της Λέτσε (2-0 εντός) στις 16 Φεβρουαρίου (τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες). Μακριά από το “Olimpico Grande Torino” η “γκρανάτα” έχει απολογισμό 3-4-6 σε 13 αγωνιστικές με διαφορά γκολ 11-17.

Άλωσε για τελευταία φορά την έδρα της Νάπολι τον Μάιο 2009 (2-1), έκτοτε σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Μετράει κάποια προβλήματα στο κέντρο του γηπέδου ο προπονητής Γιούρις (τιμωρημένος), έτοιμος να πάρει θέση σε αυτό είναι ο Γκινέιτις. Διαθέσιμος είναι ο Λαζάρο, “μάχη” για τον παρτενέρ του Σαπάτα στην γραμμή κρούσης δίνουν Σανάμπρια και Πελέγκρι.

ΤΟΡΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΝΑΠΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ