* 9η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 5 τελευταία μεταξύ τους η Ενβιγάδο, κέρδισε τα 3, τα 2 εντός.

* Έτρεχαν σερί με 6 N/G, μέχρι που το έσπασαν στο πιο πρόσφατο, το οποίο έληξε με 3-2 στην έδρα της Ενβιγάδο το 2022.

ΕΝΒΙΓΑΔΟ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από την Άγκιλας Ντοράδας με 2-0. Δέχτηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Καβαγέρο (17’) και Σεμπαστιάν Ροντρίγκες (83’).

Μπορούσε πολλά περισσότερα αλλά για άλλη μια φορά έκανε αστεία λάθη που κόστισαν. Μετά το 1-0 έχασε απίστευτες ευκαιρίες, μία φορά βρήκε και το δοκάρι ενώ το 2-0 ήταν “δώρο” του γκολκίπερ που δεν μπόρεσε να διώξει σωστά την μπάλα μετά από μακρινό σουτ και τη σέρβιρε σε αντίπαλο.

Ούτε στη βαθμολογία την προβληματίζει η θέση της, ούτε σε εκείνη των μέσων όρων. Στην τελευταία βέβαια, την έχει πλησιάσει πολύ και η Ντεπορτίβο Κάλι αλλά Τζαγουάρες και Πατριότας που βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού είναι ακόμα πολύ μακριά σε μέσο όρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι αδιάφορη, το αντίθετο, θέλει να πάρει τη νίκη και από τη μία να ανεβάσει το δικό της και από την άλλη να “βυθίσει” ακόμα περισσότερο εκείνον της Πατριότας.

Ενβιγάδο Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5, τα 3 με N/G.

* Στα 5/7 τελευταία πέτυχε πρώτη γκολ, κέρδισε μόνο τα 2 στα οποία κράτησε το μηδέν παθητικό.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 τη Μιγιονάριος εντός με το γκολ του Πένια στο 68’. Στο 79’ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του χαφ Αλαρκόν, το ίδιο συνέβη και στην αντίπαλο στο 85’, έχασε τον στόπερ Βενέγας.

Πρώτη νίκη, πρώτο γκολ στη σεζόν και πρώτο μετά από 93 μέρες αφλογιστίας. Σε ένα γήπεδο που πλην μιας γωνίας ήταν κατειλημμένο από οπαδούς της Μιγιονάριος, γλίτωσε από θαύμα το 0-1 και στη μοναδική της φάση σκόραρε. Το πιο θετικό για εκείνη ήταν ότι υπερασπίστηκε έξυπνα το προβάδισμά της, χάλασε το ματς και κατάφερε να κρατήσει όλο το τρίποντο.

Μόνο ως μια καλή αρχή μπορεί να εξυπηρετήσει η νίκη αυτή βαθμολογικά, παραμένει τελευταία στην ειδική βαθμολογία με μέσο όρο πολύ κάτω από τη μονάδα. Ψυχολογικά ωστόσο είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει ηθικό στους παίκτες, οι οποίοι εκτός των άλλων έχουν δει τον τελευταίο καιρό κάποιους εντός αποδυτηρίων να κατηγορείται και για χειραγωγημένα αποτελέσματα.

Διπλής σημασίας το ματς στην Ενβιγάδο, αν το κερδίσει, εκτός του ότι θα ανεβάσει το δικό της μέσο όρο στην ειδική βαθμολογία, θα… τραβήξει προς το κάτω, πιο κοντά της και την Ενβιγάδο, η οποία είναι από τις κύριες που θα προσπαθήσει να προσπεράσει. Τιμωρημένος ο χαφ Αλαρκόν.

Πατριότας Στατιστικά

* Under 1,5 τα 6 τελευταία παιχνίδια της, σκόραρε μόνο στο τελευταίο.

* Μόνο ήττες μετράει στα 4 εκτός που έχει δώσει μέχρι στιγμής, τα τρία τα έχασε με το ίδιο ακριβές σκορ (0-1).

Ενβιγάδο-Πατριότας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ