9η αγωνιστική (Κλαουζούρα)

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου(Απερτούρα): Ατλέτικο Σαν Λουίς-Κερετάρο 4-1.

ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Πουέμπλα, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Εσκαμίγια στο 56’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Αγιόν στο 88’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και νίκη για την Κερετάρο. Μπορεί να δέχθηκε πίεση και στα δύο ημίχρονα, όμως παρέμεινε σταθερή, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη. Επιθετικά είχε ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που βρήκε και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Να διπλασιάσει τις νίκες της θέλει σήμερα, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί τα πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα που έχει η αντίπαλός της, ώστε να βρει ακόμα πιο εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα. Βέβαια θα πρέπει να δείξει εξίσου προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα, αφού συχνά τα παραμελεί, με αποτέλεσμα αυτό να της έχει κοστίσει σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι στιγμής.

Κερετάρο Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κλαμπ Λεόν με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Μπαριέρο στο 90+1’.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά με ήττα για την Ατλέτικο Σαν Λουίς. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, μένοντας στο μηδέν. Η άμυνά της δέχθηκε εξίσου πίεση, παρ’ όλα αυτά υπέκυψε στις καθυστερήσεις, έχοντας μάλιστα και αριθμητικό πλεονέκτημα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες, επιστρέφοντας μετά από καιρό στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, είναι τραγική αμυντικά, με αποτέλεσμα να δέχεται με τεράστια ευκολία γκολ. Επιθετικά δεν βρίσκει συχνά λύσεις, κάτι το οποίο της δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για θετικά αποτελέσματα.

Ατλέτικο Σαν Λουίς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κερετάρο – Ατλέτικο Σαν Λουίς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ