*Πρεμιέρα πρωταθλήματος.

*Έρχονται από 4/5 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ

Προηγούμενο ματς: Νίκη εκτός έδρας 2-0 επί της Κάβαλιερ για το Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής.

Απ’ τις καλύτερες ομάδες της περσινής λίγκας, τερμάτισε στην πρώτη θέση της Ανατολής, πήρε 20 νίκες σε 34 ματς! Σκόραρε αρκετά εύκολα, τελείωσε με 57 γκολ, είχε μια απ’ τις καλύτερες άμυνες της λίγκας (39 γκολ). Στα πλέι-οφ μπήκε δυναμικά, ήταν άλλωστε φαβορί κόντρα στη Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς, το εμπόδιο της οποίας ξεπέρασε στα πρώτα δύο ματς, αν και στο δεύτερο χρειάστηκε τα πέναλτι. Πέρασε δύσκολα τη Φιλαδέλφεια (1-0) και ηττήθηκε στον τελικό της Περιφέρειας κόντρα στο Κολόμπους, με 2-3 στην παράταση, παρότι είχε προηγηθεί 2-0 στο ημίχρονο!

Το ρόστερ υπέστη αλλαγές, αποχώρησαν οι Αρίας, Μορένο, Μοσκέρα και Βάσκες, προς το παρόν εκ των νεοαποκτηθέντων ξεχωρίζουν οι Μπέιρντ, Μπούχα, Ορεγιάνο και Ρόμπινσον. Μετρά ήδη ένα επίσημο ματς το Σινσινάτι, πέρασε με 2-0 απ’ την έδρα της Κάβαλιερ για το Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/5 Over 2.5 σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από 3/5 G/G σε φιλικά και επίσημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΡΟΝΤΟ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 0-1 κόντρα στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

Καταστροφική η περσινή χρονιά για το Τορόντο, δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, τερμάτισε στην τελευταία θέση με μόλις 22 πόντους. Πήρε μόλις τέσσερις νίκες σε 34 ματς, δέχτηκε 59 γκολ, σκόραρε μόλις 26, το δυσάρεστο ήταν ότι σταμάτησε να προσπαθεί, απ’ τον Ιούνιο και έπειτα είχε 15 ήττες σε 16 παιχνίδια! Προς το φινάλε της σεζόν ανέλαβε ο Τζον Χέρντμαν, με το βλέμμα στραμμένο κυρίως στην επόμενη χρονιά. Αποχώρησαν οι Μπράντλεϊ, Σάπονγκ και Βάσκεθ, προς το παρόν εκ των νεοαποκτηθέντων ξεχωρίζουν οι Φλόρες (μέσος) και Σπάισερ. Μόλις μια νίκη πήρε στα τέσσερα τελευταία φιλικά το Τορόντο (1-1-2).

ΤΟΡΟΝΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχετα από δύο σερί Under 2.5 σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από 3/4 G/G σε φιλικά και επίσημα.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ