*18η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς – Μέλμπουρν Βίκτορι 2-2, Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς – Μέλμπουρν Βίκτορι 1-1

*15/17 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Προηγούμενο ματς: Η Μέλμπουρν Βίκτορι κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, με μεγάλη ανατροπή, σκοράροντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Ντα Σίλβα. Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές ευκαιρίες, ακυρωθέντα γκολ, πριν βρεθεί να χάνει από τέρμα του Πένια στο 60ο λεπτό.

Η Μέλμπουρν Βίκτορι κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η επιστροφή της στις νίκες έπειτα από έξι παιχνίδια, στα οποία είχε μόνο μία ήττα και πέντε ισοπαλίες.

Άλλωστε εδώ και καιρό είναι γνωστό πώς έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αλλά αξίζει να σημειωθεί πώς μόνο δύο εξ αυτών είναι “λευκές”, δηλαδή 0-0, οι δύο που έφερε με τη “μισητή” της συμπολίτισσα, Μέλμπουρν Σίτι. Από τις υπόλοιπες οκτώ, οι εφτά έχουν έρθει με ίδιο σκορ το 1-1.

Και από τη στιγμή που έχει πιο πολλές ισοπαλίες, από νίκες, είναι λογικό να βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, λίγο πίσω από την κορυφή, στο -6 για την ακρίβεια, αλλά και στο +8 από την έβδομη θέση που δεν οδηγεί στα play off ανόδου. Παρόλο που έχει μόνο μία ήττα σε όλη τη σεζόν στο πρωτάθλημα!

Μέλμπουρν Βίκτορι Στατιστικά

*6/8 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*8/10 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Η Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς κέρδισε 2-3 εκτός έδρας την Μακάρθουρ με γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά της παράτασης, με την κανονική διάρκεια να λήγει 1-1. Εκεί που νόμισε πώς θα πάρει τη νίκη, όταν προηγήθηκε με τον Τόρες στο 81’, ισοφαρίστηκε στο 88’ από τον Νταβίγια. Και με την έναρξη της παράτασης, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Ρόουζ στο 92’! Αλλά απάντησε, ισοφάρισε με τον Ντόκα στο 105’ και στο 120’ ο Μπαρτσέλος της χάρισε την πρόκριση στη συνέχεια του AFC Cup.

Η Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς πήρε παλικαρίσια πρόκριση στην τελική φάση του AFC Cup, αποκλείοντας, έστω και στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, την Μακάρθουρ, στον αυστραλιανό εμφύλιο!

Αυτό ήταν το όγδοο σερί παιχνίδι μακριά από την έδρα της που δεν χάνει, με τρεις ισοπαλίες σε 90λεπτα και πέντε νίκες!

Βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά έχοντας περισσότερες νίκες, υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς Στατιστικά

*18/27 over 2,5 στη σεζόν, 7/12 εκτός έδρας

*8/12 N/G εκτός έδρας

Μέλμπουρν Βίκτορι-Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ