23η αγωνιστική

*2-3 Goals στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Λιλ – Τουλούζ 1-1

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΤΟΥΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Μπενφίκα, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη η Τουλούζ και αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Κάρλες Μαρτίνεθ υποδέχθηκε τη Μπενφίκα, στη ρεβάνς της ήττα με 2-1 για το Γιουρόπα Λιγκ, με την οποία έμεινε στο μηδέν αυτή τη φορά.

Αρκετά ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο, περιόρισε σημαντικά την αντίπαλο της και ήταν αυτή που είχε την επιθετική πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια, χωρίς να νιώσει ιδιαίτερη απειλή. Παρά τις όποιες προσπάθειες της, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, με τον τερματοφύλακα των Πορτογάλων να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις.

Στρέφει έτσι την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τα χειρότερα στο τέλος της σεζόν, ούσα παράλληλα στο +1 από τα μπαράζ. Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα, πήρε σπουδαίο διπλό με 1-2 επί της Μονακό. Ωστόσο, αγνοεί το τρίποντο στα επτά τελευταία εντός της (0-3-4).

Αποχώρησαν με πρόβλημα από το ματς της Ευρώπης οι Μίκελ Ντέσλερ και Μουσά Ντιαρά, αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι.

Τουλούζ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Χάβρης, για το πρωτάθλημα. Ο Ντέιβιντ σημείωσε και τα τρία τέρματα της (14′, 44′, 49′).

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Λιλ, μετά και την ήττα με 3-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα υποδέχθηκε τη Χάβρη, την οποία και “καθάρισε” με 3-0.

Με διαφορά ανώτερη σε όλη τη διάρκεια, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο της και έφτασε δίκαια σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ίδια ήταν ο φορ Ντέιβιντ, ο οποίος άνοιξε από νωρίς το σκορ και λίγο πριν την ανάπαυλα διπλασίασε τα τέρματα, τόσο της ομάδος του όσο και τα δικά του. Σα να μην έφτανε αυτό, έκανε και χατ τρικ με την επιστροφή από τα αποδυτήρια.

Μοιράζεται έτσι την τέταρτη θέση με τη Μονακό, ούσα παράλληλα στο -1 από τη Νις, συνεχίζοντας σταθερά τις υψηλές πτήσεις. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πανηγύρισε κάποιο διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες είχε από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την Παρασκευή, έμαθε τον αντίπαλο της για τους “16” του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς θα παίξει κόντρα στη Στουρμ Γκρατς, με το πρώτο μεταξύ τους να είναι στην Αυστρία (07/03).

Θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι ο αρχηγός Μπενζαμέν Αντρέ, καθώς συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του.

Λιλ Στατιστικά

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Τουλούζ – Λιλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ