26η αγωνιστική

*Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Μπαστιά – Οσέρ 0-0

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΟΣΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Ανεσί, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Αγιέ στο 12ο λεπτό και παρότι έμεινε με δέκα παίκτες στο 80′, δυο λεπτά αργότερα βρήκε και πάλι δίχτυα με τον Σιναγιοκό.

Αήττητο σερί δώδεκα αγώνων στο πρωτάθλημα για την Οσέρ, έχοντας επικρατήσει στους 8/12. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ φιλοξενήθηκε από την Ανεσί, στην έδρα της οποίας πήρε το διπλό με 0-2. Μπορεί να μην ικανοποίησε πλήρως με την εμφάνιση της, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, παρότι έπαιζε και με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά.

Δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά και το εντός 1-0 στο ντέρμπι κορυφής με την Ανζέ. Παραμένει έτσι μόνη στην κατάταξη, ανοίγοντας στους τέσσερις τη διαφορά από τους διώκτες της. Επικράτησε στα 5/6 πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία είχε και μια ισοπαλία. Εξέτισε την τιμωρία του ο Οβούσου, ενώ αυτή τη φορά θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο ο Σουμαρέ, που αποβλήθηκε στο τελευταίο.

Οσέρ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΣΤΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Ροντέ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 35ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 55′.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η Μπαστιά, μετά και τις δυο νίκες που προηγήθηκαν κόντρα σε Αζαξιό (1-0 εντός) και Κεβιγί (0-1 εκτός).Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδων των υπηρεσιακών Λιλιάν Λασλάντ και Μισέλ Μορετί υποδέχθηκε τη Ροντέ, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 0-2. Αν και το μεταξύ τους ήταν αρκετά ισορροπημένο και είχε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Μετά και από αυτή την απώλεια, βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, ούσα μόλις στο +2 από αυτή, αναζητώντας άμεση αντίδραση. Πανηγύρισε μόλις δυο νίκες στις δώδεκα συνολικά εξόδους της (2-3-7). Εκτίει τιμωρία ο Κεϊτά, ενώ θα απουσιάσει και ο Τραορέ που τραυματίστηκε.

Μπαστιά Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Οσέρ – Μπαστιά στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ