7η αγωνιστική (Κλαουζούρα)

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου(Απερτούρα): Τίγκρες-Κρουζ Αζούλ 2-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Μεξικού

ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ατλέτικο Σαν Λουίς, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ροτόντι με πέναλτι στο 38’ και το 2-0 ο Αντούνια στο 64’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ουέσκας στο 73’.

Καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για την Κρουζ Αζούλ. Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει ασφαλές προβάδισμα στο σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Αμυντικά δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη με άνεση.

Δύσκολο το έργο της σήμερα, καθώς αντιμετωπίζει ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι σε καλή κατάσταση, παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, έχοντας βρει δίχτυα στις τέσσερις από αυτές. Αμυντικά είναι σε γενικές γραμμές σταθερή, όμως δυσκολεύεται αρκετά όταν βρίσκεται υπό έντονη πίεση.

Κρουζ Αζούλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΙΓΚΡΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον του Βανκούβερ, στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ Αμερικής. Το 1-0 ο Κινόνες στο 51’ και το 2-0 ο Ερέρα στο 85’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Βιγκόν στο 90+1’.

Καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Τίγκρες. Είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε τρεις περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει, αν και το έργο της δεν αναμένεται ιδιαίτερα εύκολο. Υπάρχει κόπωση ύστερα από τα κοντινά διαδοχικά παιχνίδια που έδωσε την τελευταία εβδομάδα, παρ’ όλα αυτά παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση. Σκοράρει με άνεση σε όλες τις αναμετρήσεις της, ανεξαρτήτως έδρας, ενώ κράτησε το μηδέν παθητικό στις δύο πρόσφατες.

Τίγκρες Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κρουζ Αζούλ – Τίγκρες στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ