32η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Στίβενεϊτζ-Πορτ Βέιλ 0-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Λέιτον Όριεντ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Ελ Μιζούνι στο 60’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και γνώρισε την ήττα. Δέχθηκε ασφυκτική πίεση, στην οποία εν τέλη υπέκυψε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Επιθετικά είχε μεν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία, μένοντας στο μηδέν.

Αντίδραση θέλει να βγάλει, αφήνοντας πίσω τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Είναι σε κακή κατάσταση, αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, αποτυγχάνοντας να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στις τελευταίες τρεις. Αμυντικά είναι τρομερά επιρρεπής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει να δέχεται γκολ, κάτι το οποίο της δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο για θετικά αποτελέσματα.

Πορτ Βέιλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ρέντινγκ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Όλιβερ με αυτογκόλ στο 45’.

Θετικά στοιχεία άφησε παρά την ήττα της η Στίβενεϊτζ. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν τρομερά άστοχη στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα. Αμυντικά άφησε κενούς χώρους, με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται πλήρως, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο.

Να μην την πτοήσει η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής είναι ο στόχος της, επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες. Έχει την ευκαιρία να το πετύχει, καθώς αντιμετωπίζει μία από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, ώστε να βρει πιο εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στίβενεϊτζ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Πορτ Βέιλ – Στίβενεϊτζ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ