24η αγωνιστική

*Under 2.5 τα δέκα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Πο – Παρί 2-0

ΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Αμιάν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 55ο λεπτό, για να ισοφαρίσει με τον Καμαρά στις καθυστερήσεις.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Παρί. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στεφάν Ζιλί φιλοξενήθηκε από την Αμιάν, με την οποία μοιράστηκαν από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1.

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα της στο πρώτο ημίχρονο και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια και κόντρα στη ροή ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ανέβασε την πίεση της στη συνέχεια και αφού είχε δοκάρι αρχικά, εν τέλει κατάφερε να σώσει έστω το βαθμό στις καθυστερήσεις.

Βρίσκεται έτσι στα μέσα της κατάταξης και σε τριπλή ισοβαθμία με τις Γκινγκάμπ και Σεντ Ετιέν, ούσα παράλληλα στο -3 από την πρώτη πεντάδα. Ηττήθηκε μια φορά στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της (2-1-1).

Παρί Στατιστικά

*Goal/Goal τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Οσέρ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο δεύτερο λεπτό και παρότι έκανε την ανατροπή με τον Μπουταΐμπ (40′, 49′), εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι στο 64′.

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και έξι παιχνίδια η Πο, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νικολά Ουσέ υποδέχθηκε την Οσέρ, με την οποία έμειναν στο 2-2.

Ισορροπημένο το μεταξύ από πλευράς ευκαιριών, με την ίδια να βρίσκεται πίσω από πολύ νωρίς. Κατάφερε ωστόσο να κάνει την ανατροπή, “χτυπώντας” δις με αντεπιθέσεις, ενώ τη δεύτερη εκμεταλλεύτηκε και την εκτεθειμένη άμυνα της αντιπάλου. Παρόλα αυτά, δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας, με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι τέλους, παρά τις όποιες προσπάθειες.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και το εκτός 0-0 με την Ανεσί, οπότε και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης, την οποία και μοιράζεται με τις Καέν και Αζαξιό. Ηττήθηκε μια φορά στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (2-2-1).

Πο Στατιστικά

*Δέχεται γκολ στα 11/12 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Παρί – Πο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ