*23η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Κουίν οφ Σάουθ – Χάμιλτον 1-2, Χάμιλτον – Κουίν οφ Σάουθ 5-0

*2-3 γκολ τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Η Κουίν οφ Σάουθ κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Κόουβ Ρέιντζερς, ανοίγοντας το σκορ με τον Μπράιντον στο 13’, ενώ ο Ντόχερτι στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κουίν οφ Σάουθ επικράτησε 0-2 εκτός έδρας της Κόουβ Ρέιντζερς, κερδίζοντας ξανά, έπειτα από τρεις αγώνες στους οποίους είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Στην έδρα της είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγώνες, με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες σε αυτό το διάστημα.

Στο πρωτάθλημα ανέβηκε στην πέμπτη θέση, ισόβαθμη με την ομάδα που είναι στην τέταρτη και τελευταία θέση που οδηγεί στα play off για άνοδο, με αγώνα περισσότερο, ενώ ξέφυγε στο +11 από την ένατη που οδηγεί στα play off για την παραμονή.

Κουίν οφ Σάουθ Στατιστικά

*5/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*12/15 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Χάμιλτον έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Μοντρόουζ, ανοίγοντας το σκορ με τον Ο’ Χάρα στο 16’, πριν ισοφαριστεί από τον Γκρέιαμ στο 84ο λεπτό.

Η Χάμιλτον αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Μοντρόουζ, δεύτερη ισοπαλία με ίδιο σκορ, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει. Και στους οκτώ τελευταίους αγώνες έχει τέσσερις νίκες, διάστημα στο οποίο έχει χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Φόλκερκ.

Εξακολουθεί να είναι καλύτερα γι’ αυτήν να παίζει εκτός έδρας! Μακριά από το γήπεδο της έχει χάσει μόνο από την Κόουβ Ρέιντζερς, με εννιά νίκες σε 14 αγώνες φέτος για όλους τους θεσμούς!

Είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -11 από την κορυφή και με αγώνα λιγότερο, αλλά πολύ μακριά (στο +18!) από την πέμπτη θέση και τη σημερινή της αντόπαλο, κάτι που δείχνει πώς μάλλον θα διεκδικήσει την άνοδο στα play off.

Χάμιλτον Στατιστικά

*4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*9/14 over 2,5 εκτός έδρας

Κουίν οφ Σάουθ-Χάμιλτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ