*Προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Στο πρωτάθλημα: Ζανκτ Πάουλι – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-0, Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ζανκτ Πάουλι 1-2

*NG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Χαρτέλ πέτυχε δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους (16′ πεν., 26′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τζόλης στο 83′.

Παίζοντας πίσω από την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη την αποτελεσματικότητά της σε αυτό, η Ζανκτ Πάουλι άλωσε την έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της 2. Μπουντεσλίγκα. Την κράτησε όρθια ο τερματοφύλακας Βασίλι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν απέκρουσε εξ επαφής κεφαλιά του ντε Βάις.

Οι “πειρατές” παραμένουν αήττητοι μετά από 19 στροφές (10-9-0 / διαφορά γκολ 35-16) και στο +4 από Γκρόιτερ Φιρτ και Χόλσταϊν Κίελ. Τρεις μέρες μετά τη μεταξύ τους μάχη στο πρωτάθλημα, υποδέχονται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στο “Millerntor”, στο οποίο έχουν απολογισμό 5-6-0 από το ξεκίνημα της σεζόν.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 16 Απριλίου 2023 για να βρούμε την τελευταία ήττα τους σε αυτό από την Μπράουνσβαϊγκ (2-1). Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ζανκτ Πάουλι προκρίθηκε για τελευταία φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας τη σεζόν 2005/06, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από τη Ζανκτ Πάουλι.

Πλήρωσε το κάκιστο πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε απέναντι στη Ζανκτ Πάουλι. Μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο χωρίς, ωστόσο, να διατηρεί τα ηνία μέχρι τέλους. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με ψύχραιμο πλασέ του Τζόλη, ο οποίος έφτασε τα έντεκα γκολ σε 19 συμμετοχές, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, από την έναρξη της σεζόν.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ καταλαμβάνει την 5η θέση της 2. Μπουντεσλίγκα και βρίσκεται στο -4 από την 3η Χόλσταϊν Κίελ και τη 2η Γκρόιτερ Φιρτ. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις επικράτησε μόνο του Μαγδεμβούργου (3-2 εκτός) στις 16 Δεκεμβρίου, στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Μακριά από το Ντίσελντορφ “τρέχει” ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (3-1-0). Στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Ζανκτ Πάουλι γνώρισε μόλις μία ήττα (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες): Στις 15 Μαΐου 2022 με 2-0. Η τελευταία συμμετοχή της Φορτούνα Ντίσελντορφ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας χρονολογείται τη σεζόν 1995/96, όταν γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Καρλσρούη.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ