28η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Πρέστον-Λιντς 2-1.

ΛΙΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κάρντιφ, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Μπάμφορντ στο 13’ και το 0-2 ο Τζέιμς στο 31’. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Ρούτερ στο 88’.

Ακόμα μία καλή εμφάνιση και τρίτη διαδοχική νίκη για τη Λιντς. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά παρέμεινε σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που «τρέχει» αυτή την περίοδο θέλει να δώσει προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε στραβοπάτημα των ομάδων που βρίσκονται πάνω από εκείνη στο βαθμολογικό πίνακα. Φαίνεται να έχει βρει και πάλι ρυθμό ύστερα από τις συνεχόμενες ήττες του προηγούμενου διαστήματος, συνεχίζει να σκοράρει με συνέπεια, ενώ είναι φανερά βελτιωμένη στα μετόπισθεν, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τρία παιχνίδια της.

Λιντς Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΡΕΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπρίστολ Σίτι, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Κιν στο 65’ και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 77’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για την Πρέστον. Μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, όμως στην επανάληψη ήταν αποτελεσματικότερη, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα στο σκορ μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Δύσκολο το έργο της σήμερα, καθώς αντιμετωπίζει μία εκ των ομάδων που διεκδικούν την απευθείας άνοδο. Έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της τελευταία, δυσκολεύτηκε στις πρόσφατες αναμετρήσεις της να βρει δίχτυα, όμως φάνηκε να λύνεται το πρόβλημά της αυτό την περασμένη αγωνιστική. Αμυντικά είναι επιρρεπής, με αποτέλεσμα αυτό να της έχει στοιχίσει σε πολλές περιπτώσεις και κυρίως σε αγώνες μακριά από το γήπεδό της.

Πρέστον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Λιντς – Πρέστον στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ