*Φάση των «16» του κυπέλλου. Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Στο πρωτάθλημα (26/11): Ναϊμέγκεν – Γκόου Αχέντ Ιγκλς 1-1

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-1-3).

*Βρες τις αποδόσεις για τα παιχνίδια Κυπέλλου Ολλανδίας στην ▶️ Netbet

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο την Φέγενορντ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική, καταφέρνοντας να αποσπάσει έναν σπουδαίο βαθμό. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 17′, στο 28′ έγινε το 2-0 αλλά δεν τα παράτησε. Μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1′) και στο 53′ κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο καθόρισε εν τέλει και το αποτέλεσμα.

Ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίον ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το 2023 αποδείχτηκε πως δεν ήταν τυχαίος. Πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στην έδρα της πρωταθλήτριας Φέγενορντ, την κοίταξε στα μάτια και κατάφερε να πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό μολονότι βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά. Έτσι, διατήρησε το αήττητο των τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα (3-1-0) και παραμένει εντός οκτάδας.

Το κύπελλο υπολογίζεται όσο βρίσκεται σε ασφαλή θέση αναφορικά με την παραμονή. Σίγουρα δεν έχει εύκολο έργο, αλλά ποντάρει στο γεγονός πως το παιχνίδι σήμερα γίνεται στην έδρα της.

Εκτός αγωνιστικών χώρων θα παραμείνει για αόριστο χρονικό διάστημα ο φορ Ντοστ, τραυματίας παραμένει ο μπακ Περέιρα, ενώ μακροχρόνια απουσιάζουν οι Ντε Βολφ και Τιμπιντί. Τραυματίστηκε ο πολύπειρος χαφ Σένε και ο βασικός μπακ Φαν Ρόι, ενώ εξέτισε και επιστρέφει ο παρτενέρ του στην μεσαία γραμμή Χουντεμέικερς.

Ναϊμέγκεν Στατιστικά

*Τα δεκατρία τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, γνώρισε οριακή ήττα με 2-3 από τον Άγιαξ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 25′, ισοφάρισε στο 44′ αλλά ένα λεπτό μετά ο αντίπαλος ανέκτησε το προβάδισμα που είχε αποκομίσει νωρίτερα (45+4′). Μπήκε δυνατά στην επανάληψη και έφερε για δεύτερη φορά το ματς στα ίσα (58′), αλλά στο 72′ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ για τρίτη και τελευταία φορά.

Έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη από το γεγονός πως απέναντι στον Άγιαξ δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να βάλει τον «Αίαντα» στα σκοινιά, ωστόσο επιτίθονταν αλόγιστα και αυτό έφερε μεγάλα κενά στην άμυνα, τα οποία η ποιότητα του Άγιαξ αξιοποίησε. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε να πάρει τον βαθμό αλλά ο Σόου σημάδεψε το δοκάρι. Συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3).

Η μοναδική νίκη που έχει σε επίσημο παιχνίδι εδώ και δύο μήνες είναι το 7-1 επί της Τρέφερς (Γ’) στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου. Είναι ομάδα που τα τελευταία χρόνια δίνει βαρύτητα στον θεσμό, έχοντας σημειώσει ορισμένες μεγάλες προκρίσεις.

Νηνεμία στα μεταγραφικά της, δύσκολο να πάει ή να χάσει κάποιον παίκτη. Επέστρεψε μετά από μήνες στην δράση ο φορ Στόκερς, συνεπώς το απουσιολόγιό της είναι κενό για σήμερα.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δες όλες τις προτάσεις του Betarades.gr ▶️ Προγνωστικά Στοίχημα

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ