21η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Άρμπροουθ-Έιρ 2-1.

ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πάρτικ Θιστλ, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Γκράχαμ στο 12’ και το 2-0 ο Φιτζπάτρικ στο 51’. Το 3-0 πέτυχε ο Αντελόγε στο 80’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 82’.

Αναποτελεσματική εμφάνιση και ήττα για την Άρμπροουθ. Είχε μεν ευκαιρίες, όμως ήταν αρκετά άστοχη στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, στην οποία υπέκυψε εύκολα και στα δύο ημίχρονα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες. Πολλά τα προβλήματά της στα μετόπισθεν, δέχεται γκολ με τεράστια ευκολία, την ώρα που απέτυχε να σκοράρει στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Ουραγός του πρωταθλήματος πλέον, δίνει κρίσιμο παιχνίδι σήμερα, καθώς μπορεί να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού παίρνοντας το τρίποντο.

Άρμπροουθ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΙΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ινβερνές με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον ΜακΚάι στο 29’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπόις στο 55’. Το 0-3 πέτυχε ο Μπόις στο 63’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τσάλμερς στο 65’.

Θετικά στοιχεία άφησε παρά την ήττα της η Έιρ. Είχε πολλές ευκαιρίες, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της «τιμής». Η άμυνά της υπέκυψε εύκολα στους αποτελεσματικότερους φιλοξενούμενους, δεχόμενη γκολ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα την έχουν φέρει μια «ανάσα» από την επικίνδυνη ζώνη. Αντιμετωπίζει την ουραγό Άρμπροουθ σήμερα και είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το τρίποντο, προκειμένου να απομακρυνθεί από εκείνη. Σε γενικές γραμμές είναι μαχητική, σκοράρει, αλλά θα παράλληλα δέχεται εξίσου γκολ, με αποτέλεσμα να της κοστίζουν.

Έιρ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Άρμπροουθ – Έιρ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ