*Αγώνας εξ αναβολής

*7/7 G/G στα μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτή την έδρα στο παρελθόν.

*Τέσσερις σερί νίκες για την Γουέστερν Γιουνάιτεντ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

MΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Προηγούμενο ματς: Η Μέλμπουρν Βίκτορι έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Μέλμπουρν Σίτι, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Μάλιστα η Σίτι είχε δύο δοκάρια και η Βίκτορι ένα.

Η Μέλμπουρν Βίκτορι έφερε πέμπτη ισοπαλία στους έξι τελευταίους αγώνες που παραμένει χωρίς νίκη, με 0-0 απέναντι στην Μέλμπουρν Σίτι εκτός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πώς έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αλλά αξίζει να σημειωθεί πώς μόνο δύο εξ αυτών είναι “λευκές”, δηλαδή 0-0, οι δύο που έφερε με τη “μισητή” της συμπολίτισσα, Μέλμπουρν Σίτι. Από τις υπόλοιπες οκτώ, οι εφτά έχουν έρθει με ίδιο σκορ το 1-1.

Και από τη στιγμή που έχει πιο πολλές ισοπαλίες, από νίκες, είναι λογικό να βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, λίγο πίσω από την κορυφή, στο -8 για την ακρίβεια, αλλά και στο +6 από την έβδομη θέση που δεν οδηγεί στα play off ανόδου.

Μέλμπουρν Βίκτορι Στατιστικά

*5/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*8/9 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Νιουκάστλ Τζετς, ανοίγοντας το σκορ με πέναλτι του Πένια στο 16’, πριν πετύχει δεύτερο τέρμα με τον Μπότιτς στο 73ο λεπτό.

Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Νιουκάστλ Τζετς, κερδίζοντας ξανά έπειτα από εφτά αγώνες στους οποίους είχε πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες.

Αυτή ήταν μόλις η τρίτη φετινή της νίκη, δεύτερη στην έδρα της, ενώ αυτή που έχει πάρει μακριά από την πόλη της, ήρθε στον αγώνα της πρεμιέρας, στην έδρα της Μέλμπουρν Σίτι (!), στην πόλη που αγωνίζεται και σήμερα. Ταυτόχρονα έχει 11 ήττες σε 18 παιχνίδια! Όλα αυτά, για την ομάδα που πριν δύο χρόνια κατέκτησε τον τίτλο! Μακριά από την έδρα της έχει έξι ήττες στους εφτά τελευταίους αγώνες.

Παραμένει ουραγός, έχοντας μείνει αρκετά πίσω, στο -14 συγκεκριμένα, από την πρώτη εξάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο μέσω play off, έχοντας τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*4/7 G/G μαζί με over 2,5 εντός έδρας

*7/11 over 2,5 εκτός έδρας

Μέλμπουρν Βίκτορι-Γουέστερν Γιουνάιτεντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ