* 22η αγωνιστική.

* Όλα τα επίσημα μεταξύ τους που έγιναν εντός δεκαετίας είχαν νικητή την ομάδα που αγωνιζόταν εντός.

* Η Ράσινγκ Σανταντέρ τρέχει μίνι σερί 2 νικών χωρίς να δεχτεί γκολ.

ΕΪΜΠΑΡ

Προηγούμενο ματς: Παραδόθηκε στην πολύ ανώτερη Αθλέτικ Μπιλμπάο στο βασκικό ντέρμπι κυπέλλου, στην έδρα της (0-3). Δέχτηκε και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο από Βιγιαλίμπρε (17’, 40’) και Μουνιαΐν (33’).

Έχασε καθαρά από μια Αθλέτικ που απλά δεν μπορούσε καν να την κοντράρει, ασχέτως αν εκείνη αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές. Είχε την πρώτη φάση του αγώνα, από ‘κει και πέρα όμως είδε την αντίπαλο να κάνει ό,τι θέλει και να της επιτρέπει να ξαναεμφανιστεί στο παιχνίδι στην επανάληψη, μετά το 0-3.

Το κύπελλο δεν ήταν ποτέ στόχος, στο πρωτάθλημα είναι η προσοχή της από την αρχή της σεζόν, όπου όμως επίσης δεν τα πήγε καλά στο τέλος του 2023, έχοντας τρέξει ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Συνέπεια, να βρεθεί εκτός εξάδας, παρ’ όλο που για ένα μικρό διάστημα είχε φτάσει να είναι ακόμα και δεύτερη.

Χωρίς αλλαγές το ρόστερ μέχρι στιγμής, ο Ετσεβερία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν κινήσεις ενίσχυσης, αρνήθηκε όμως να γίνει πιο συγκεκριμένος. “Πυξίδα μας για το δεύτερο γύρο θα πρέπει να είναι το διάστημα από τα μέσα Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου, τότε που ξέραμε πώς να αγωνιστούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε” τόνισε ο Βάσκος τεχνικός.

Παραμένουν εκτός οι βασικοί Βενάνσιο και Σέρχιο Άλβαρεθ, αμφίβολοι ως την τελευταία ώρα ο αριστερός μπακ Κριστιάν Γκουτιέρεθ και ο επιθετικός Κασμί.

Έιμπαρ Στατιστικά

* Έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 10 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

* Στα τελευταία 7 σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει δεχτεί πρώτη γκολ.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΣΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε την Ανδόρα εντός με 2-0 με γκολ του Ίνιγο Βιθέντε (32’) και του Ρουμπέν (83’). Από το 71’ η αντίπαλος έπαιζε με δέκα μετά από αποβολή του χαφ Σάμπερ.

Καλή εμφάνιση απέναντι σε μια αρκετά φορμαρισμένη αντίπαλο, στην οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κάτι στο “Σαρδινέρο”. Βέβαια χρειάστηκε ένα λάθος για να “ξεκλειδώσει” το ματς, από ‘κει και μετά όμως είχε τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού, ασχέτως αν έδωσε την μπάλα στην αντίπαλο.

Η νίκη επί της Ανδόρας της έφερε αυτό που αναζητούσε εδώ και μισή σεζόν, την είσοδο στην εξάδα. Όχι πως πέτυχε κάτι, απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη δωδέκατη θέση, αλλά και μόνο που έκανε Γιορτές εντός εξάδας μπορεί να τη βοηθήσει πολύ ψυχολογικά.

Χωρίς προσθήκες προς το παρόν, έχει παρουσιάσει ενδιαφέρον για παίκτες, με κυριότερη περίπτωση αυτή του νεαρού χαφ Πάμπλο Τόρε που είναι δανεικός στην Τζιρόνα από την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έχει χρόνο συμμετοχής στους πρωτοπόρους της Πριμέρα. “Είμαι πολύ ήρεμος, έχουμε ένα σύνολο ισορροπημένο και με ποιότητα για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας” τόνισε ο κόουτς Χοσέ Αλμπέρτο Λόπεθ σχετικά με αυτήν την καθυστέρηση.

Πολύ σημαντική απώλεια ο φορ Αράνα που συμπλήρωσε κάρτες, νοκ άουτ με ενοχλήσεις ο βασικός μπακ Μαντίγια.

Ράσινγκ Σανταντέρ Στατιστικά

* Αήττητη στα 6 τελευταία, κέρδισε τα μισά από αυτά.

* Πέτυχε γκολ σε 2/3 τελευταία εκτός, αμφότερα ήταν over 3,5.

Έιμπαρ-Ράσινγκ Σανταντέρ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ