*Νοκ άουτ αγώνας του Λιγκ Τρόφι για τη φάση των “16”. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στα προημιτελικά, σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.

*Εξι σερί νίκες η Γουίγκαν στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, από τρεις σε κάθε έδρα.

Δείτε όλα τα παιχνίδια στο κουπόνι πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Η Ντονκάστερ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Νιούπορτ, αν και είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες, πριν δεχθεί ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Πάλμερ-Χούλντεν.

Ακόμη μία ήττα για την Ντονκάστερ, αυτή τη φορά στο γήπεδό της, με 0-1 από την Νιούπορτ, αν και βάσει εμφάνισης, ίσως άξιζε κάτι περισσότερο. Αλλά αυτό που μετράει είναι πως έχει δύο σερί ήττες, έξι στα 10 τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει πετύχει και μόλις δύο νίκες!

Ειδικά στο γήπεδό της έχει τρεις ήττες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της, έχοντας πετύχει και μία νίκη.

Είναι ακόμη στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αρκετά χαμηλά σε αυτόν, στην 20η θέση, αλλά σε μικρή απόσταση ασφαλείας, στο +8 για την ακρίβεια, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ντονκάστερ Στατιστικά

*16/21 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*12/19 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΓΚΑΝ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Η Γουίγκαν έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Νορθάμπτον, ισοφαρίζοντας στο 64’ με τον Μαγκένις, έχοντας βρεθεί να χάνει από πέναλτι του Χόσκινς στο 16’.

Η Γουίγκαν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Νορθάμπτον, δεύτερη ισοπαλία στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει! Γενικώς, στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, έχει νικήσει μόνο την Καρλάιλ, ομάδα που ήταν εντός ζώνης υποβιβασμού, με τέσσερις ήττες.

Ειδικά μακριά από την έδρα της, δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερις αγώνες, αλλά με δύο σερί ισοπαλίες, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες.

Είναι και αυτή χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας της, στην 18η θέση του, σε μικρή απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, στο +5 συγκεκριμένα.

Γουίγκαν Στατιστικά

*16/20 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*14/20 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Ντονκάστερ-Γουίγκαν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ