15η αγωνιστική

*Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Ναντ.

*Over 2.5 τα οκτώ τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Χάβρης, για το πρωτάθλημα. Έπαιζε με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Ντοναρούμα, για να σκοράρει δις στην πορεία με τους Εμπαπέ (23′) και Βιτίνια (89′).

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις έρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε φιλοξενήθηκε από τη Χάβρη, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-2.

Βρέθηκε από νωρίς στα δύσκολα, μένοντας με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Ντοναρούμα. Παρόλα αυτά, ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στα μέσα του ημιχρόνου, το οποίο κράτησε μέχρι την ανάπαυλα. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια δέχθηκε αρκετή πίεση και πέρασε δύσκολες καταστάσεις, ωστόσο είχε σε καλή μέρα τον Αρνάου, που κράτησε το μηδέν. Και αφού δεν δέχθηκε την ισοφάριση, βρήκε και δεύτερο τέρμα στο φινάλε.

Αυτό ήταν και το έβδομο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας έτσι εννέα διαδοχικές αγωνιστικές ούσα αήττητη. Διατηρείται έτσι μόνη πρώτη και στο +4 από τη δεύτερη Νις. Πήρε τη νίκη στα 4/6 φετινά εντός στη διοργάνωση, στα οποία είχε ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα εξ αυτών.

“Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Ναντ παίζει με 4-3-3, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο για την προετοιμασία μας. Κόντρα σε μας, οι ομάδες αλλάζουν αρκετά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε κόντρα σε οποιοδήποτε σύστημα, με περισσότερη ή λιγότερη πίεση”, δήλωσε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ο Καταλανός τεχνικός.

Την ερχόμενη Τετάρτη (13/12), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ντόρτμουντ, κόντρα στην οποία θα παίξει το όποιο θετικό αποτέλεσμα, που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κανονικά στην αποστολή για το αποψινό παιχνίδι βρίσκεται ο Αχράμ Χακίμι, αν και έχασε μέρος των προπονήσεων για προσωπικούς λόγους. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Ισπανός Αρνάου Τενάς, που είναι και ο μοναδικός που έχει απομείνει πλέον, με τον Ντοναρούμα να εκτίει ποινή δυο αγωνιστικών.

Παρί Σεν Ζερμέν Στατιστικά

*2-3 Goals τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Νις, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Μολέ στο 25ο λεπτό.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Ναντ, μετά από τέσσερα παιχνίδια στα οποία και είχε μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ζοσλέν Γκουρβενέκ υποδέχθηκε τη Νις, της οποίας και επικράτησε με 1-0.

Μπορεί να μη μπήκε δυναμικά στο ματς, ωστόσο κόντρα στη ροή κατάφερε να πάρει προβάδισμα, στα μέσα του ημιχρόνου. Δέχθηκε πίεση μέχρι την ανάπαυλα, αλλά κατάφερε να αντέξει. Είχε τον έλεγχο με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ενώ είχε και δυο καλές στιγμές για να διευρύνει το προβάδισμα της, σε αμφότερες όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι (63′, 86′).

Η νίκη της αυτή πάντως επισκιάστηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από την έναρξη του ματς και είχαν σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός οπαδού των “καναρινιών”.

Δεύτερο σερί ματς πάντως που έμεινε αήττητη, καθώς είχε προηγηθεί η “λευκή” ισοπαλία με τη Χάβρη, εντός. Σταθερά στα μέσα της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς και είναι στο -6 από την πρώτη εξάδα. Ηττήθηκε στα 4/6 φετινά εκτός της, στα οποία είχε παράλληλα και δυο νίκες.

Στα θετικά για τον κόουτς Γκουρβενέκ, η επιστροφή στην αποστολή για τον Κουεντίν Μερλέν, μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας. Αντιθέτως, εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Σιριβέγια, Γκαναγκό, Μεουπιγιού και Σεντόνζ.

Ναντ Στατιστικά

*No Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Τριπλό Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ