*15η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από την Τορίνο. Ντοπιέτα πέτυχε ο Σαπάτα (22′, 90+5′), σκόραρε και ο Σανάμπρια με πέναλτι στο 56′.

Με άδεια χέρια επέστρεψε από το κοντινό σε απόσταση Τορίνο η Αταλάντα το βράδυ της Δευτέρας, γνωρίζοντας την ήττα από την ομώνυμη ομάδα σε μία βραδιά που είχε ονοματεπώνυμο: Ντουβάν Σαπάτα! Ο 32χρονος Κολομβιανός επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στην “γκρανάτα” από τους “μπεργκαμάσκι”, τους οποίους… σκότωσε πετυχαίνοντας ντοπιέτα! Συνέχεια στο αρνητικό σερί που “τρέχει” έδωσε η Αταλάντα (0-2-2), πανηγύρισε για τελευταία φορά τη νίκη επί της Στουρμ Γκρατς (1-0 εντός) στις 9 Νοεμβρίου.

Στις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στη Σέριε Α ηττήθηκε ισάριθμες φορές με το ίδιο σκορ (2-1) από Ίντερ και Νάπολι. “Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να βρούμε τον τρόπο να σταματήσουμε το αρνητικό σερί”, είπε ο προπονητής Γκασπερίνι. Νοκ άουτ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου / αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να μείνει ο Σκαμάκα λόγω τραυματισμού. Την Πέμπτη (14/12) φιλοξενείται στην έδρα της Ράκοβ για το Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΙΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) της Φροζινόνε. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Γιόβιτς (43′), Πούλισικ (50′) και Τομόρι (74′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπρεσιανίνι στο 82′.

Απείλησε πρώτη με δύο ευκαιρίες, προτού η Φροζινόνε αστοχήσει σε τρεις δικές της για να ανοίξει το σκορ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Το 1-0 έκανε στο 43′ ο Γιόβιτς με γυριστό σουτ, ανοίγοντας λογαριασμό στη σεζόν. Πήρε ψυχολογία, πίεσε ψηλά και βρήκε άλλα δύο γκολ η Μίλαν “καθαρίζοντας” σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Φροζινόνε. Δεύτερη σερί νίκη για τους “ροσονέρι” στη Σέριε Α, έδωσαν συνέχεια σε μίνι αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων παραμένοντας κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ηττήθηκαν μόλις μία φορά στις επτά τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Αταλάντα (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες): Στις 22 Δεκεμβρίου 2019 με το εμφατικό 5-0. “Σκεφτόμαστε μόνο την Αταλάντα, στόχος μας είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε Ιταλία και Ευρώπη”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Πιόλι. Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Ράφαελ Λεάο, πολλά παραμένουν τα ονόματα στο απουσιολόγιο του 58χρονου Ιταλού. Εξέτισε ο Ζιρού κι επιστρέφει στην κορυφή. Την Τετάρτη (13/12) φιλοξενείται στην έδρα της Νιούκαστλ.

ΜΙΛΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

🎅 Εορταστική προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ