*14η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*NG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από την Στουτγκάρδη. Σκόραραν οι Ουντάβ (17′) και Γκιρασί (75′ πεν.).

Ήττα με κατεβασμένα χέρια από τη… διαστημική Στουτγκάρδη υπέστη την προηγούμενη βδομάδα η Βέρντερ Βρέμης. Δεύτερη σερί δίχως να σκοράρει, αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες). Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 28 Οκτωβρίου για να βρούμε την τελευταία που πανηγύρισε επί της Ουνιόν Βερολίνου (2-0 εντός). Οι “πράσινοι” γνώρισαν τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με την Άουγκσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα, διάστημα στο οποίο επικράτησαν αυτής στις 16 Ιανουαρίου 2021 (2-0 εντός).

Πανηγύρισαν μόλις μία νίκη στις 19 τελευταίες αγωνιστικές που αντιμετώπισαν ομάδες του πρώτου μισού της βαθμολογίας (δύο ισοπαλίες, 16 ήττες): Αυτή επί της Βόλφσμπουργκ (2-1 εντός) τον Ιανουάριο. “Η Άουγκσμπουργκ παίζει με ένταση και πάθος, οι ποδοσφαιριστές της “καταπίνουν” πολλά χιλιόμετρα. Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε”, είπε ο προπονητής Βέρνερ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 8/11 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε 2+ γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Γένσεν (34′) και Ιάγκο (58′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Ντάμεν στο 78′. Σε πέναλτι αστόχησε η Άουγκσμπουργκ με Ντεμίροβιτς στο 76′.

Έχει γυρίσει το κουμπί η Άουγκσμπουργκ με τον Γες Τόρουπ, υπό τις οδηγίες του οποίου παραμένει αήττητη σε έξι αγωνιστικές με απολογισμό τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Την προηγούμενη βδομάδα εκμεταλλεύτηκε το ντεφορμάρισμα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πανηγυρίζοντας το “τρίποντο” στην “WWK Arena”. Συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς οι Βαυαροί καταλαμβάνουν την 9η θέση και βρίσκονται στο -3 από αυτές που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κράτησαν για τελευταία φορά ανέπαφη εστία στην Μπουντεσλίγκα στις 6 Μαΐου, στη νίκη επί της Ουνιόν Βερολίνου (1-0 εντός). Έκτοτε και για 16 σερί αγωνιστικές δέχτηκαν τουλάχιστον από ένα γκολ. “Η Βέρντερ Βρέμης είναι δυνατή εντός έδρας, μπορεί να κάνει τη ζημιά με πολλούς τρόπους. Περιμένουμε μία μάχη, δεν θα έχουμε εύκολο έργο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Τόρουπ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 9/13 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ