* 15η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Τότεναμ στα 4 τελευταία μεταξύ τους (3-1-0) και στα 5 τελευταία εντός έδρας (4-1-0).

* Η Γουέστ Χαμ έχει ηττηθεί στα 9/10 τελευταία εκτός έδρας λονδρέζικα ντέρμπι.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Αγγλίας

ΤΟΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Σον άνοιξε το σκορ (6’) για την Τότεναμ, η Σίτι γύρισε προσωρινά το ματς με αυτογκόλ (9’) και Φόντεν (31’) κι ο Γκρίλις (81’) έκανε το 3-2. Η Τότεναμ απάντησε δις με Λο Σέλσο (69’) και Κουλουσέφσκι (90’).

Συγκινητική η εμφάνισή της την Κυριακή στο “στόμα του λύκου”, κατάφερε να σταθεί όρθια και να πάρει το χειροκρότημα όλου του ποδοσφαιρικού πλανήτη για την αγωνιστική της φιλοσοφία.

Παρότι πήγε και πάλι αποδεκατισμένη στο Etihad, έπαιξε με το γνωστό ασυμβίβαστα επιθετικό της στυλ και στο τέλος δικαιώθηκε. Ήταν τυχερή που έβγαλε το κακό της πρώτο ημίχρονο στο 2-1, μετά την ανάπαυλα έπαιξε πιο ελεύθερα κι έβαλε προβλήματα στην πρωταθλήτρια.

Τα κατάφερε παρά τα πολλά λάθη του Έμερσον ως κατά συνθήκη στόπερ, την άσχημη εμφάνιση του Μπισούμα στα χαφ και την ελάχιστη συμβολή του Χιλ στα εξτρέμ.

Έφτασε τα 9 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ο Σον, σκόραρε σε back to back παιχνίδια ο “ξεχασμένος” Λο Σέλσο που έχει δώσει λύση στη μεσαία γραμμή και ο Κουλουσέφσκι βρήκε δίχτυα σε τρίτο σερί παιχνίδι του στο Etihad!

“Κουβαλάει” ο Κορεάτης αρχηγός που έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Σε 8 εντός έδρας παιχνίδια απέναντι στα “σφυριά” μετρά 5 γκολ & 3 ασίστ!

Στα αγωνιστικά νέα, εξέτισε τιμωρία τριών αγωνιστικών κι επιστρέφει ο Ρομέρο (στόπερ), επέστρεψε την Κυριακή ως αλλαγή ο Ρισάρλισον (φορ/εξτρέμ).

Λίγες οι πιθανότητες να αγωνιστούν οι Ντάιερ (μέσος/στόπερ), Σαρ (μέσος), ενώ παραμένουν σίγουρα εκτός οι τραυματίες Φαν ντε Φεν (στόπερ), Μάντισον (μέσος), Μπετανκούρ (μέσος), Πέρισιτς (μπακ/χαφ), Σεσενιόν (μπακ/χαφ), Σόλομον (εξτρέμ).

ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 9/11 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Κρίσταλ Πάλας. Ο Κούντους (13’) άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ και ο Εντουάρντ (53’) ισοφάρισε για την Πάλας.

Διευρύνθηκε το αήττητο σερί (4-1-0) των “σφυριών” με την κυριακάτικη ισοπαλία σε ένα ακόμη λονδρέζικο ντέρμπι, αλλά ο βαθμός δεν ικανοποίησε κοινό και παίκτες.

Δίκαιο το αποτέλεσμα, υπήρξε ισορροπία σε κατοχή, ευκαιρίες και καλά διαστήματα (1.13 – 0.93 xGoals). Σε μετάβαση προηγήθηκε η ομάδα του Μόγιες, αλλά απειλήθηκε πριν την ανάπαυλα και λίγο μετά από αυτήν πλήρωσε το μεγάλο λάθος του Μαυροπάνου στο build up για το 1-1. Εν συνεχεία, πήρε την πρωτοβουλία, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες, απέναντι σε μία Κρίσταλ Πάλας που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες στη μεσαία της γραμμή.

Απέτυχε στα μεσοβδόμαδα της περασμένης Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ, δεν κέρδισε κανένα από τα 6 που έδωσε (0-2-4).

Στα αγωνιστικά νέα, επέστρεψε την Κυριακή ο Μποόυεν, ο οποίος έχει σκοράρει και στα 6 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Διαθέσιμος και πάλι ο Ζουμά (στόπερ) που έλειψε λόγω προσωπικού θέματος στο προηγούμενο. Μοναδική απουσία πλέον ο Αντόνιο (φορ).

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Τότεναμ – Γουέστ Χαμ από τους Betarades!

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 6 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ