* Κύπελλο – Φάση των “16”

* Νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

* Goal/Goal τα 8/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Γκόρνικ μετρά τρεις σερί νίκες επί της Πογκόν.

* Στο πρωτάθλημα (01/12): Γκόρνικ – Πογκόν 1-0

Δείτε τα σημερινά πάμε στοίχημα προγνωστικά

ΠΟΓΚΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Γκόρνικ Ζάμπρζε. Ο Ενάλι (5’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ και στο 70’ αποβλήθηκε ο Γιανζά της Γκόρνικ.

Καταστροφική αποδεικνύεται η διακοπή του Νοεμβρίου για την Πογκόν, την Παρασκευή γνώρισε back to back ήττες για να βρεθεί στην 6η θέση της Ekstraklasa και στο -11 από την κορυφή.

H Γκόρνικ αιφνιδίασε με αντεπίθεση για το γρήγορο προβάδισμα, η Πογκόν απάντησε με δοκάρι, άγγιξε την ισοφάριση σε δύο ακόμα περιπτώσεις πριν την ανάπαυλα.

Η Γκόρνικ είχε τρεις δυνατές στιγμές μεταβάσεων στο δεύτερο μέρος, αλλά μετά την αποβολή της, για χτύπημα εκτός φάσης, περιορίστηκε σε χαμηλά μέτρα, πιέστηκε, αλλά η Πογκόν δεν κατάφερε να βγάλει καθαρές φάσεις για ισοφάριση.

Προηγήθηκε η απρόσμενη εντός έδρας ήττα (2-3) με ανατροπή από την Σταλ, συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη (0-1-2) στην Ekstraklasa.

Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε δύσκολα την Ποντμπεσκίτζιε (0-1) της Β΄κατηγορίας με γκολ του αρχηγού Γκροζίτσκι στις καθυστερήσεις.

Στα αγωνιστικά νέα, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βεντριχόφσκι (εξτρέμ), αλλά είναι λιγοστές οι πιθανότητες να επιστρέψει και σε αγωνιστική δράση μετά από καιρό.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Λόντσαρ (στόπερ), Σμολίνσκι (μέσος), Βαβρίνοβιτς (μέσος).

ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/9 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΟΡΝΙΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Πογκόν. Ο Ενάλι (5’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ και στο 70’ αποβλήθηκε ο Γιανζά της Γκόρνικ.

Άμεση η αντίδραση της Γκόρνικ στην άδικη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη νεοφώτιστη Πούζτσα, επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν 1 μήνα την περασμένη Παρασκευή για να βρεθεί στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Έξυπνο το τακτικό πλάνο του κόουτς Ούρμπαν, έπαιξε με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις κι έτσι κατάφερε να ορίσει τη φυσιογνωμία του αγώνα από πολύ νωρίς. Υπήρχαν κομμάτια που υπέφερε αμυντικά η Γκόρνικ, αλλά ήταν πολύ επικίνδυνη στο transition, είχε τις ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο γκολ, πριν μείνει με 10 παίκτες και περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Επέστρεψε την Παρασκευή (ως αλλαγή) ο Ποντόλσκι (φορ), ξεπερνώντας τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για πάνω από ένα μήνα.

Για το σημερινό παιχνίδι όμως δεν είναι διαθέσιμοι οι Πατσέκο (μέσος), Σέκουλιτς (μέσος), Καπράλικ (φορ) που έχουν δεχθεί από δύο κάρτες στο Κύπελλο.

ΓΚΟΡΝΙΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας

Πογκόν – Γκόρνικ Ζάμπρζε στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ