*Φάση των «32» του Λιγκ Τρόφι. Μονή αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΤΕΡΜΠΙ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Πορτ Βέιλ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Τζουλς στο 77’.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε, παίρνοντας ακόμα μία νίκη. Καλύτερη στο ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά δέχθηκε εξίσου πίεση, παρ’ όλα αυτά παρέμεινε σταθερή ως το τελικό αποτέλεσμα, διατηρώντας το μηδέν παθητικό.

Την ευκαιρία να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχει σήμερα, καθώς όλα δείχνουν πως είναι υπέρ της. Αντιμετωπίζει γνώριμη αντίπαλο, είναι ποιοτικότερη από εκείνη και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ενώ έχει παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Φυσικά δεν θα πρέπει να δείξει σε καμία περίπτωση υποτίμηση, αφού μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κέμπριτζ, στα πλαίσια του FA Cup. Το 1-0 ο Άνριου στο 7’ και το 2-0 ο Κατσούνγκα στο 11’. Το 3-0 πέτυχε ο Οκεναμπίρε στο 13’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αχάντμε στο 83’.

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για τη Φλίτγουντ. Δημιούργησε μεν πολλές ευκαιρίες, όμως δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην σκοράρει για τρίτο σερί ματς. Δέχθηκε έντονη πίεση από τους γηπεδούχους, στην οποία υπέκυψε με τεράστια ευκολία, δεχόμενη γκολ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν έπεισε με την εικόνα της, φάνηκε πως έχει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να μετράει 10 γκολ παθητικό στα τρία πρόσφατα παιχνίδια της. Μεσοεπιθετικά διανύει μια μικρή περίοδο δυστοκίας, αφού απέτυχε σε αυτές τις αναμετρήσεις να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Φλίτγουντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Ντέρμπι – Φλίτγουντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ