*35η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κουιάμπα-Σάο Πάουλο 2-1

*4/5 G/G τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

Προηγούμενο ματς: Η Σάο Πάουλο έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Φλουμινένσε, με ένα τέρμα του Κανό στο 54ο λεπτό, αφού αναγκάστηκε η ίδια να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 23’. Ακόμη και έτσι, λίγο έλειψε να πάρει την ισοπαλία, μετά από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ.

Έπειτα από τέσσερα παιχνίδια που δεν είχε χάσει και τρία που δεν είχε δεχθει καν γκολ, η Σάο Πάουλο ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Φλουμινένσε.

Υπενθυμίζεται πώς έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, έχοντας κατακτήσει το κύπελλο Βραζιλίας, επομένως το μοναδικό που την απασχολεί είναι αν θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή.

Κάτι που πλησιάζει όλο και περισσότερο, αφού ναι μεν μειώθηκε η διαφορά της στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει καμία έξι-εφτά ομάδες ανάμεσα σε αυτήν και την θέση που οδηγεί στην χαμηλότερης κατηγορία.

Πάντως στο γήπεδό της είναι πολύ δυνατή τώρα τελευταία, αφού έχει πετύχει πέντε σερί νίκες σε αυτό!

Σάο Πάουλο Στατιστικά

*Πέντε σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*10/17 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΥΙΑΜΠΑ

Προηγούμενο ματς: Η Κουιάμπα κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Φορταλέζα, δεχόμενη ένα γκολ από τον Πικατσού στις καθυστερήσεις, έχοντας προηγηθεί με τον Ντέιβερσον στο 6’ και ενώ ο Πίτα στο 90’ σκόραρε με πέναλτι.

Η Κουιάμπα κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την Φορταλέζα, πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη, πέμπτη στα 10 τελευταία παιχνίδια όπου έχει χάσει μόνο δύο φορές, αμφότερες στο γήπεδό της Μακριά από αυτό όχι μόνο έχει τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που δεν χάνει, δεν έχει δεχθεί καν γκολ!

Σαν την σημερινή της αντίπαλο, από την οποία άλλωστε είναι και πιο πάνω βαθμολογικά, ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, αν και βρίσκεται στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Είναι πάντα μέσα στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται κοντά στο να συμμετάσχουν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στον πάγκο της θα βρίσκεται απόψε ο Μπρούνο Λαζαρόνι, αφού ο Αντόνιο Ολιβέιρα είναι τιμωρημένος.

Κουιάμπα Στατιστικά

*11/15 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Οκτώ σερί N/G στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σάο Πάουλο-Κουιάμπα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ