*12η αγωνιστική

*GG στα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από τη Χάνσα Ρόστοκ σε φιλική αναμέτρηση.

Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0 λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Βέρντερ Βρέμης αρκέστηκε απλά στον βαθμό με αντίπαλο την ανεβασμένη Άιντραχτ Φρανκφούρτης πριν από δύο βδομάδες. Έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 3-2 με τη συμπλήρωση των 90′, όταν ο Ντουκς ανάγκασε σε σπουδαία απόκρουση τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Αήττητοι σε τρεις αγωνιστικές οι “πράσινοι” (1-2-0), γνώρισαν μία ήττα στις πέντε τελευταίες εντός έδρας από τη Χόφενχαϊμ (3-2) στις 7 Οκτωβρίου (τρεις νίκες, μία ισοπαλία). Επικράτησαν μόλις μία φορά στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους με τη Λεβερκούζεν (έξι ισοπαλίες, πέντε ήττες): Τον Μάρτιο 2019 εκτός έδρας με 3-1. Θα πρέπει να γυρίσουμε στον Οκτώβριο 2016 για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας νίκη της Βέρντερ Βρέμης επί των “ασπιρίνων” (2-1), έκτοτε σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-0) της Ουνιόν Βερολίνου. Σκόραραν οι Γκριμάλντο (23′), Κοσουνού (57′), Τα (73′) και Τέλα (83′).

Δώδεκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Λεβερκούζεν που παραμένει αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν! Πριν την διακοπή της Μπουντεσλίγκα προσπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο της ουραγού Ουνιόν Βερολίνου στην “BayArena”. Ολοκλήρωσε με xGoals 2.44 αναγκάζοντας σε οχτώ αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα, παράλληλα εκτέλεσε δέκα κόρνερ. Οι “ασπιρίνες” πραγματοποιούν την καλύτερη πορεία τους στην Μπουντεσλίγκα συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς σε έντεκα αναμετρήσεις.

Πέτυχαν 34 γκολ σε αυτές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία τους. Συνολικά μετρούν 59 σε όλες τις διοργανώσεις, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Την Πέμπτη (30/11) το συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο (σ.σ. ισπανικά δημοσιεύματα τον στέλνουν το καλοκαίρι στην Μπάγερν Μονάχου) φιλοξενείται από τη Χάκεν για το Γιουρόπα Λιγκ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 16/17 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ