18η αγωνιστική (Εξ’ αναβολής)

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Γουίγκαν με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Άασγκαρντ στο 32’.

Καλή εμφάνιση, αλλά με ήττα για τη Ρέντινγκ. Παρ’ όλο που είχε τον έλεγχο του ματς και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Αμυντικά απειλήθηκε αρκετά, υποκύπτοντας από το πρώτο ημίωρο.

Ακόμα πιο δύσκολο το έργο της σήμερα, καθώς φιλοξενεί μία εκ των φαβορί για την άνοδο. Πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση ύστερα από τα όσα έγιναν πριν από περίπου δέκα ημέρες, όπου οπαδοί της προκάλεσαν αναταραχές εισβάλοντας στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας αναβολή στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Έξετερ. Έκτοτε αναμένεται ποια θα είναι η τιμωρία της, όμως ως τότε η προσοχή της είναι στραμμένη στο να βελτιώσει την εικόνα της και τα αποτελέσματά της, αφού βρίσκεται ακόμα εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στο -4 από την 20η Έξετερ.

Ρέντινγκ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΡΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Λίνκολν, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μέτρια εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Ντέρμπι. Είχε μεν ευκαιρίες απείλησε όμως με ελάχιστες, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Η άμυνά της δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αφού κράτησε μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους.

Την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά έχει σήμερα, αλλά για να το πετύχει θα πρέπει να περάσει από την έδρα της Ρέντινγκ. Μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει από την αρχή της χρονιάς, ώστε να επιβάλλει το ρυθμό της, σκοράροντας και με μεγαλύτερη άνεση. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί αμυντικά, αφού είναι μια από τις πιο επιρρεπής ομάδες του πρωταθλήματος και οι γηπεδούχοι δεν αναμένεται να αφήσουν ανεκμετάλλευτα τυχόν αστάθειες και λάθη.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ρέντινγκ – Ντέρμπι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ