13η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Χαρτς-Μάδεργουελ 0-1.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Σεντ Τζόνστον με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Κλαρκ στο 17’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κονσιντάιν στο 27’. Το 2-1 πέτυχε Μπλάνεϊ στο 68’ και το 2-2 ο Μπίερεθ στο 74’.

Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να σώσει η Μάδεργουελ. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, μένοντας αρκετά πίσω στο σκορ, κατάφερε στο δεύτερο μέρος και σε διάστημα έξι λεπτών να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, δεν μπορεί να βρει σταθερότητα αυτό το διάστημα, με τα αμυντικά της προβλήματα να μην την αφήνουν σε ησυχία. Στα θετικά το γεγονός ότι σκοράρει σε αρκετές από τις αναμετρήσεις της, όμως δεν έχει καταφέρει να καλύψει τις αστάθειες που βγάζει στα μετόπισθεν, ώστε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, ανεξαρτήτως έδρας, έχοντας δεχθεί γκολ σε όλες. Παρά το γεγονός ότι η έδρα της ήταν «φρούριο» στην αρχή της σεζόν, πλέον μετράει μόλις μία ισοπαλία στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της.

Μάδεργουελ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΑΡΤΣ

Προηγούμενο ματς: Τυπικά γηπεδούχος στην ήττα εναντίον της Ρέιντζερς με σκορ 1-3, στα πλαίσια των ημιτελικών του Λιγκ Καπ. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ταβερνιέρ με πέναλτι στο 50’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ράιτ στο 55’. Το 0-3 πέτυχε ο Ταβερνιέρ με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 64’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σάνκλαντ με πέναλτι στο 81’.

Μαχητική μόνο για ένα ημίχρονο ήταν η Χαρτς που γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Κράτησε μακριά από την εστία της τους τυπικά φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη υπέκυψε εύκολα στην πίεσή τους, δεχόμενη τρία γκολ. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της «τιμής» στα τελευταία λεπτά.

Μάχεται να βρει και πάλι ρυθμό, αλλά τα τελευταία της αποτελέσματα κάθε άλλο παρά θετικά είναι. Αρκετές δύσκολες αναμετρήσεις, καμία δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας, αφού έβγαλε σε όλες προβλήματα στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ. Το μοναδικό θετικό για κείνη είναι πως βρίσκει δίχτυα με συνέπεια, ενώ αυτό που τη βοήθησε να αποσπάσει το μοναδικό της τρίποντο στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, είναι η σταθερότητα που έδειξε αμυντικά. Μπορεί να βρίσκεται εντός εξάδας, όμως η απόστασή της από τις πρώτες θέσεις είναι σε διψήφια νούμερα και δύσκολα θα καλυφθεί.

Χαρτς Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

Μάδεργουελ – Χαρτς στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ