*19η αγωνιστική

*Το μοναδικό τους παιχνίδι στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο έχει λήξει 0-0.

ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Γκέιτσχεντ έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Γέοβιλ, μειώνοντας απλά με δύο γκολ του Ντινάνγκα (67’ πεν., 90’), αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-0 από αυτογκόλ του Γκρέισον (3’), Στίβενς (26’), και Μέρφι (63’).

Η Γκέιτσχεντ αποκλείστηκε στο κύπελλο Αγγλίας από την Γέοβιλ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, χάνοντας με 3-2 εκτός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, ενώ γενικώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει τρεις ήττες και μία νίκη, εκτός, επί ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας.

Αλλά στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας της βγήκε εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off για την άνοδο.

Σε πρώτη φάση προσελήφθη ως προπονητής της, ο πρώην παίκτης της, Ρομπ Έλιοτ, ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την αποχώρηση του Μάικ Γουίλιαμσον.

Γκέιτσχεντ Στατιστικά

*16/19 over 2,5 στη σεζόν, 8/9 εντός έδρας.

*5/9 G/G εκτός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Η Ντόρκινγκ έχασε 1-3 εντός έδρας από την Ντάγκεναμ, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Γκάλαχερ στο 4’, ισοφάρισε με τον Όταγουεϊ στο 13’, αλλά τελικά δέχθηκε δύο τέρματα ακόμη από τους Εφιόνγκ (33’), Χέιρ (78’).

Νέα ήττα για την Ντόρκινγκ, αυτή τη φορά από την Ντάγκεναμ, με 1-3 εντός έδρας, πέμπτη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχοντας όμως και μία νίκη σε αυτό το διάστημα. Δύο εξ αυτών ήταν στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός έδρας.

Παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, από πλευράς βαθμών ελάχιστα πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την άνοδο.

Ντόρκινγκ Στατιστικά

*Τρία σερί G/G και over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/9 under 2,5 και N/G εκτός έδρας.

Γκέιτσχεντ-Ντόρκινγκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ