30η αγωνιστική (τελευταία)

*Έχει εξασφαλίσει τα πλέι οφ η Σταρτ, όμως με νίκη σήμερα και παράλληλα ήττα της Κρίστιανσουντ θα τερματίσει τέταρτη. Αδιάφορη η Κφουμ που έχει εξασφαλίσει την άνοδο.

*Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Γκολ υπέρ, 3) Πόντοι στα μεταξύ τους, 4) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 5) Γκολ υπέρ στα μεταξύ τους.

*Goal/Goal και Over 3.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Κφουμ – Σταρτ 2-2

ΣΤΑΡΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Χοντ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (αυτ. 22′, 34′), για να μειώσει απλά με τον Γκρέγκερσεν στο 37ο λεπτό.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σταρτ, μετά και τη νίκη που πήρε επί της Μπρίνε (2-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σίντρε Τιέλμελαντ φιλοξενήθηκε από τη Χοντ, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 2-1. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, για να μειώσει πριν την ανάπαυλα, ενώ παρότι είχε επιθετικό μονόλογο στη συνέχεια, δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση.

Παρά την απώλεια, έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Ωστόσο, γνωρίζει ότι πιθανή νίκη σήμερα σε συνδυασμό και με ήττα της Κρίστιανσουντ, θα τη φέρει τέταρτη και θα γλιτώσει ένα γύρο στα πλέι οφ. Αήττητη σε δώδεκα εντός, έχοντας κερδίσει στα εννέα από αυτά.

Σταρτ Στατιστικά

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΦΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Σκέιντ, για το πρωτάθλημα. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Σβίντλαντ στο 67ο λεπτό.

Αήττητο σερί εννέα αγώνων για την Κφουμ, μετρώντας επτά νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιοχάνες Μόεσγκορντ υποδέχθηκε τη Σκέιντ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της, ωστόσο ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να απειληθεί.

Κράτησε ανέπαφη την εστία της για έκτο σερί ματς. Παραμένει σταθερά δεύτερη, στο +5 από τις ομάδες που ακολουθούν, έχοντας εξασφαλίσει και τυπικά πλέον την άνοδο, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Πήρε το διπλό και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Κφουμ Στατιστικά

*No Goal τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σταρτ – Κφουμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ