*12η αγωνιστική.

* Στα 4 παιχνίδια που έχουν γίνει μεταξύ τους την τελευταία δεκαετία, δεν έχει νίκη γηπεδούχος ομάδα.

* G/G & over 2,5 και τα 4 ματς που έχουν δώσει, τα 2 ήταν και over 3,5.

ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Ήττα στην έδρα της Τίγκρε με 1-0 από το γκολ του Φορκλάς (43’).

Παρέδωσε το εντυπωσιακό αήττητο σερί της, στην έδρα της μέχρι τότε πιο ντεφορμέ ομάδας της διοργάνωσης. Έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μη συμβεί αυτό, μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που δεν εμφανίστηκε, τουλάχιστον όχι με το γνώριμο πρόσωπό της, έλεγξε πλήρως το παιχνίδι στην επανάληψη. Είχε και φάσεις, με μία πολύ καθαρή ευκαιρία, αλλά το γκολ αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να το βρει.

Η δουλειά που έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα της επέτρεψε να περάσει χωρίς κόστος η συγκεκριμένη ήττα, συνεχίζει τόσο στην τετράδα των πλέι οφ στον όμιλο στο Κόπα ντε λα Λίγκα, όσο και στη ζώνη του Λιμπερταδόρες στη συνολική βαθμολογία. Εξασφάλισε παράλληλα θέση στο επόμενο Σουνταμερικάνα και μαθηματικά, ωστόσο αν θέλει να παίξει στο Λιμπερταδόρες, θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.

Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα.

Γοδόι Κρους Στατιστικά

* Τρέχει σερί με 8 under 2,5, τα 4 πιο πρόσφατα ήταν με N/G.

* Αήττητη εντός στο Κόπα ντε λα Λίγκα, όμως μόνο με 2 νίκες σε 5 παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΛΑΤΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη εντός με τη Νιούελς χωρίς γκολ. Είχε από μια σημαντική ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Μεμονωμένα ως αποτέλεσμα δεν ήταν το ιδανικό η ισοπαλία, αφού δεν της εξασφάλισε την παραμονή. Παρά το γεγονός αυτό, δεν προσπάθησε και πολύ να το αποφύγει, πήρε μίνιμουμ ρίσκο και στο τέλος συμβιβάστηκε με τη μοιρασιά των βαθμών.

Στόχος της δεν είναι μόνο η εξασφάλιση της παραμονής αλλά και η είσοδος στα πλέι οφ του Κόπα ντε λα Λίγκα και όσο συνεχίζουν οι πιο κάτω ομάδες να μην κερδίζουν, τόσο διατηρεί κι εκείνη θέση στην τετράδα με τους μεμονωμένους βαθμούς που παίρνει. Ακόμα πάντως για τον Παλέρμο το κύριο πράγμα που έχει στο μυαλό είναι η παραμονή, “αν δεν τελειώσουμε με αυτό, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο” τόνισε.

Με δύο σημαντικά φρέσκα προβλήματα στη Μεντόσα, τραυματίστηκαν ο χαφ Ρόσι και ο εξτρέμ Σαλσάρ. Επιστρέφει ο χαφ Γκουδίνιο.

Πλατένσε Στατιστικά

* Σε 4/6 πιο πρόσφατα πέτυχε πρώτη γκολ, στα άλλα δύο δεν υπήρξε σκορ.

* Τρέχει μίνι σερί 2 αγώνων χωρίς ήττα εκτός, πέτυχε τουλάχιστον 1 γκολ σε αμφότερους.

Γοδόι Κρους-Πλατένσε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ