*12η αγωνιστική

*NG & under 2,5 στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΑΡΜΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (4-2) της Λέτσε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Σομ (9′) και Μπονί (28′), απάντησαν ισάριθμες φορές οι Πίκολι (54′) και Στρεφέτσα (76′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Πόνγκρατσιτς (90+4′ αυτ.) και Μαν (90+7′ πεν.).

Με το εισιτήριο για τους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας επέστρεψε από την έδρα της Λέτσε η Πάρμα μεσοβδόμαδα, σκοράροντας δύο φορές στις καθυστερήσεις. Στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή στο 3-2, καθώς μετά από παράλληλη μπαλιά απ’ τα δεξιά η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό Πόνγκρατσιτς και κατέληξε στα δίχτυα. Το συγκρότημα του Πέκια συνεχίζει την εκπληκτικό πορεία του στη Σέριε Β, την προηγούμενη βδομάδα άλωσε και την έδρα της Άσκολι (3-1) και σήμερα έχει την ευκαιρία να αυξήσει εκ νέου τη διαφορά από Βενέτσια (-2) και Μόντενα (-4).

Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 28 Φεβρουαρίου για να βρούμε την τελευταία ήττα της Πάρμα στο “Ennio Tardini” (1-0 από Πίζα): Έκτοτε σημείωσε οχτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στη Σέριε Β. Εκτός αποστολής τέθηκαν Οσόριο και Σίπριεν, σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Μπάλογκ.

ΠΑΡΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) της Σαμπντόρια. Ο Γκονσάλες άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 53′, απάντησαν οι Οντόγκου (77′), Καζιράγκι (90+5′ πεν.) και Πεκορίνι (90+9′).

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν η Σουντιρόλ πανηγύρισε δύο σερί νίκες στη Σέριε Β. Την προηγούμενη βδομάδα δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σαμπντόρια, αλλά εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της πετώντας την νοκ άουτ.

Βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι οφ ανόδου και γνώρισε μόλις μία ήττα σε πέντε εκτός έδρας αγωνιστικές από την Παλέρμο (2-1) την 1η Οκτωβρίου (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες). Ευχάριστα είναι τα νέα για τον προπονητή Μπιζόλι, καθώς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πεκορίνο, Ράουτι και Μερκάι. Εκτός αποστολής τέθηκε ο Λουνέτα.

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΑΡΜΑ – ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ