* Φάση των 16.

* Νοκ άουτ παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

* Under 2.5 τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Τον περασμένη Φλεβάρη η Μαν. Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 της Νιουκάστλ στον τελικό της διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χάαλαντ σκόραρε δις (26’, 49”) και ο Φόντεν (80’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έρμαιο στις ορέξεις και στο ανεβοκατέβασμα του ρυθμού της πρωταθλήτριας έγινε η Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, το έχασε με κατεβασμένα τα χέρια και είναι τυχερή που το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, κυρίως χάρη στον Ονάνα.

Νωθρή, δίχως εντάσεις, δίχως προσωπικότητα, δίχως ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και πάλι η ομάδα του Τεν Χάαχ, δεν μπορούσε να την γλιτώσει απέναντι στην Σίτι όπως έγινε απέναντι σε χαμηλότερης δυναμικής ομάδες τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο Ολλανδός κόουτς δέχθηκε δριμεία κριτική και για το αγωνιστικό πλάνο και για τις επιλογές στην 11αδα και για τις αλλαγές που έκανε μέσα στον αγώνα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ όλα μοιάζουν χαμένα από πολύ νωρίς, ακόμα και ο στόχος της 4αδας μοιάζει ουτοπικός γι’ αυτό που παρουσιάζει από το ξεκίνημα της σεζόν και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει από πάνω της.

Το Λιγκ Καπ είναι μία διέξοδος διάκρισης, όπως πέρσι, όταν το κατέκτησε κι έσπασε μία 6ετή ξηρασία τίτλων. Στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης έκανε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνισης αποκλείοντας στο Old Trafford την Κρίσταλ Πάλας (3-0).

Στα αγωνιστικά νέα, ο Καζεμίρο (μέσος) ενδεχομένως να επιστρέψει μετά από τραυματισμό και τιμωρία που τον κράτησαν εκτός στα προηγούμενα. Αμφίβολος και ο Γουάν-Μπισάκα (δεξί μπακ) που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από 6 εβδομάδες απουσίας.

Οι Μαρτίνες (στόπερ), Μαλάσια (αρ. μπακ), Σο (αρ. μπακ), Ντιαλό (μέσος) παραμένουν τραυματιές και ο Σάντσο (εξτρέμ) εκτός αγωνιστικών πλάνων.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Γουλβς. Η Νιουκάστλ προηγήθηκε δις με τον Ουίλσον (22’, 45+4’), αλλά η Γουλβς απάντησε με Λεμινά (36’) και Χουάνγκ (71’).

Μάλλον τυχερή θα πρέπει να νιώθει η Νιουκάστλ που πήρε το βαθμό στο “Μόλινιου” την Κυριακή, όπου η απόδοσή της δεν ήταν στα στάνταρ των προηγούμενων εβδομάδων.

Και τα δύο γκολ του Ουίλσον ήταν “δώρα” των γηπεδούχων, ενώ η μεσαία της γραμμή δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό απέναντι σε μία ψυχωμένη ομάδα που ισοφάρισε αρχικά με κεφαλιά σε κόρνερ και δευτερευόντως σε δεύτερο χρόνο από στατική φάση, μετά από δύο όμορφες ντρίμπλες.

Φάνηκε κουρασμένη η ομάδα του Χάου, ο οποίος πλέον έχει περιορισμένες λύσεις για rotation λόγω τραυματισμών.

Στον προηγούμενο γύρο του Carabao Cup οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη ήττα της σεζόν με πολύ δυνατό δεύτερο ημίχρονο (1-0) στο St. James’ Park.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ίσακ (φορ), Μπαρνς (εξτρέμ), Μέρφι (εξτρέμ), Άντερσον (μέσος), Μπότμαν (στόπερ), ενώ ξεκίνησε η τιμωρία του Τονάλι (μέσος) για τον παράνομο στοιχηματισμό και θα επιστρέψει πλέον με τη νέα σεζόν.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 3.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Σκόραρε 2+ γκολ στα τρία τελευταία εκτός έδρας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ