*31η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Φορταλέζα-Ατλέτικο Μινέιρο 2-1

*5/8 over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Φλουμινένσε, χάρη σε δύο γκολ του Παουλίνιο (62’, 83’) στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να κινδυνεύσει ουσιαστικά από την αντίπαλο της, πέραν μίας μεγάλης απόκρουσης του γκολκίπερ της στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Ατλέτικο Μινέιρο επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Φλουμινένσε, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός πως η αντίπαλος της έχει αλλού το “μυαλό” της αυτή την εποχή.

Αυτή ήταν η έβδομη νίκη της στους 10 τελευταίους αγώνες που έχει και δύο ήττες. Αλλά ήταν και η πρώτη της νίκη εντός, έπειτα από δύο παιχνίδια στο γήπεδο της στα οποία είχε χάσει. Γενικώς προβληματίζει με την αγωνιστική της αστάθεια, αφού δείχνει ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, ακόμη και σε ένα παιχνίδι όχι μόνο σε ένα πρωτάθλημα!

Είναι στην έκτη και τελευταία θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Κόπα Λιμερταδόρες, ισόβαθμη με την ομάδα που είναι στην έβδομη και οδηγεί στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ατλέτικο Μινέιρο Στατιστικά

*13/15 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*15/19 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Προηγούμενο ματς: Η Φορταλέζα έφερε 1-1 στην Ουρουγουάη στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα με την Λίγκα Ντε Κίτο, ανοίγοντας το σκορ με τον Λουτσέρο στο 48’. Αλλά δεν κράτησε πολύ το προβάδισμα της, καθώς ισοφαρίστηκε από τον Αλτζουγκαράι στο 56’, δεν άλλαξε κάτι στην παράταση και ηττήθηκε τελικά με 3-4 στα πέναλτι.

Η Φορταλέζα έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο μεγάλο τίτλο της ιστορίας της, αν και πλησίασε πολύ κοντά σε απόσταση “αναπνοής” από το να το καταφέρει. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην κανονική διάρκεια του τελικού με την Λίγκα Ντε Κίτο στην Ουρουγουάη, η παράταση έμεινε στο ίδιο σκορ, χάνοντας με 3-4 στη διαδικασία των πέναλτι.

Αυτό ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, έχοντας χάσει τα δύο προηγούμενα στο 90λεπτο, τα οποία ήταν στο πρωτάθλημα και στα οποία ήταν και επηρεασμένη από τον τελικό που ακολουθούσε.

Μακριά από την έδρα της έχει δύο σερί ήττες, δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγώνες, ενώ η βαθμολογική της θέση είναι τέτοια, η οποία την οδηγεί μάλλον προς την επιλογή να παλέψει για να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερριλλσ

Φορταλέζα Στατιστικά

*9/13 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Ατλέτικο Μινέιρο-Φορταλέζα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ