*26η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Τρόμσο – Μόλντε 1-0

*10/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

ΜΟΛΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Ξέσπασε πάνω στην Χάκεν και στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση, επικράτησε της σουηδικής ομάδας με 5-1 εντός έδρας για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκε στο 6′, ισοφαρίστηκε στο 21′, αλλά μέχρι το 30′ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Κλείδωσε την νίκη στο 55′, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+5′). 

Η ήττα από την Μπραν την περασμένη αγωνιστική ήταν και η τελευταία της ευκαιρία για να προσπαθήσει να μπει στο κυνήγι του τίτλου, ενώ παράλληλα έμεινε πίσω και στην μάχη για έξοδο στην Ευρώπη. Βέβαια, τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής την ευνόησαν και έτσι έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ξανά αν κερδίσει την Τρόμσο. Στην Ευρώπη έχει βρει αποκούμπι, αφού με την νίκη επί της Χάκεν έγινε το φαβορί για την τρίτη θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ της φάσης νοκ άουτ του Κόνφερενς Λιγκ.

Τραυματίες οι Σέλστρομ, Λίνες, Άικρεμ και Κνούτσον.

Μόλντε Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΟΜΣΟ

Προηγούμενο ματς: Σε παιχνίδι ροντέο, πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 3-4 απέναντι στην Βίκινγκ την προηγούμενη αγωνιστική.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, στο ξεκίνημα του οποίου βρήκε δύο γκολ (48′, 51′), έβγαλε όμως αντίδραση η γηπεδούχος και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να ανατρέψει πλήρως το σκηνικό (63′, 79′, 84′). Ωστόσο, στο τέλος είδε την Τρόμσο να πετυχαίνει δύο γκολ και να παίρνει την νίκη (88′, 90+4′).

Απίστευτη νίκη, ίσως και η πιο σημαντική της χρονιάς, ειδικά από την στιγμή που η έκβαση της αγωνιστικής αυτής της επιτρέπει να βρεθεί στην δεύτερη θέση, αν κερδίσει την Μόλντε. Από το πουθενά, έχει δηλαδή την ευκαιρία να γίνει το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Έχει σχετικά βατό πρόγραμμα με εξαίρεση το σημερινό ματς. Τραυματίες οι Κοσκέλα και Νίλσεν.

Τρόμσο Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΜΟΛΝΤΕ – ΤΡΟΜΣΟ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ