*10η αγωνιστική

*Αήττητη η Μίλαν στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Νάπολι, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

*Under 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΝΑΠΟΛΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Ουνιόν Βερολίνου, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βρήκε δίχτυα με τον Ρασπαντόρι στο 65ο λεπτό.

Συνέχεια στις επιτυχίες κατάφερε να δώσει μεσοβδόμαδα η Νάπολι. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία φιλοξενήθηκε από την Ουνιόν Βερολίνου, στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ, της οποίας και επικράτησε με 0-1. Είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά να διασπάσει την άμυνα των Γερμανών μέχρι την ανάπαυλα. Επέστρεψε πιο αποφασισμένη από τα αποδυτήρια, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και σε μια από αυτές κατάφερε να σκοράρει, λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Δεύτερη νίκη στη διοργάνωση, μετά και από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στη Μπράγκε (1-2 εκτός), ενώ ενδιάμεσα είχε ηττηθεί με 2-3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εντός συνόρων τώρα, την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά και το διπλό 1-3 επί της Βερόνα, οπότε και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, την οποία και μοιράζεται με τη Φιορεντίνα. Από δυο νίκες και ήττες στα τέσσερα εντός της.

“Είναι σημαντικό ότι ερχόμαστε από δυο σερί νίκες, όμως ανήκουν στο παρελθόν. Το πιο σημαντικό είναι το αποψινό. Μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας, κάτι που αν κάνουμε πράξη, θεωρώ ότι θα κερδίζουμε πιο εύκολα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γάλλος τεχνικός, που θα στερηθεί για ακόμη μια φορά τις υπηρεσίες του φορ Όσιμεν.

Νάπολι Στατιστικά

*Over 3.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΙΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε πίσω στο 32′, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 53ο λεπτό, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 89′.

Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, η Μίλαν έρχεται από δυο σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι φιλοξενήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 3-0. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνιση της, η οποία ήταν από τις χειρότερες για φέτος, μη θυμίζοντας σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων αναμετρήσεων. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, δεν κατάφερε να δείξει κάτι αξιόλογο επιθετικά, αλλά ούτε και να σταθεί εμπόδιο στην ανωτερότητα των Γάλλων.

Παραμένει έτσι χωρίς νίκη στον όμιλο, έχοντας προηγηθεί οι δυο “λευκές” ισοπαλίες με Νιούκαστλ (εντός) και Ντόρτμουντ (εκτός), γράφοντας αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της, καθώς δεν έχει σκοράρει ακόμη. Είχε προηγηθεί η ήττα με 0-1 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα. Για την ώρα είναι τρίτη, στο -2 από την πρωτοπόρο “Κυρία” και με παιχνίδι λιγότερο. Πήρε πάντως το διπλό στις 4/5 εξόδους της (4-0-1).

Μίλαν Στατιστικά

*No Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

🎁 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ