*10η αγωνιστική

*Αήττητη η Γιουβέντους σε 14 εντός έδρας ματς κόντρα στη Βερόνα, έχοντας επικρατήσει στα 13/14.

*Η Γιουβέντους επικράτησε και στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Βερόνα.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Μίλαν, για το πρωτάθλημα. Αγωνιζόμενη με παίκτη περισσότερο από το 40ο λεπτό, βρήκε δίχτυα στο 63′ με τον Λοκατέλι.

Ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων “τρέχει” στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους, μετά και την ήττα από τη Σασουόλο (4-2), προς τα τέλη του Σεπτέμβρη. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φιλοξενήθηκε από τη Μίλαν, της οποίας και επικράτησε με 0-1 στο μεταξύ τους ντέρμπι. Μπορεί να μην ικανοποίησε με την εμφάνιση της στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο από τη στιγμή που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα πριν την ανάπαυλα, πήρε τα πάνω της. Με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτή που απειλούσε περισσότερο, για να βρει δίχτυα λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνη που πήρε στο ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο (2-0 εντός), διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Βρίσκεται έτσι στην τρίτη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Αήττητη μπροστά στο κοινό της (3-1-0).

“Η Βερόνα είναι μια δυνατή ομάδα σε φυσική κατάσταση, με καλούς παίκτες. Πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να έχει ακόμη ένα όφελος η νίκη επί της Μίλαν. Δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, για να βελτιωθούμε περισσότερο. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός. Γνώριμα τα όποια προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει.

Γιουβέντους Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΕΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 από τη Νάπολι, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 0-3 (27′, 43′, 55′), για να μειώσει απλά με τον Λάζοβιτς, με τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και επτά παιχνίδια πρωταθλήματος η Βερόνα, έχοντας δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι υποδέχθηκε τη Νάπολι, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-3. Δεν κατάφερε να δείξει ανταγωνιστική και να διεκδικήσει κάτι, βρέθηκε πίσω με 0-2 από το ημίχρονο, για να δεχθεί και τρίτο τέρμα στο ξεκίνημα της επανάληψης. Μείωσε με τη συμπλήρωση μιας ώρας, για το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες αμφότερων στην πορεία.

Δεύτερη διαδοχική της ήττα, μετά και από εκείνη που γνώρισε την έδρα της Φροζινόνε με 2-1. Διατηρείται έτσι στους οκτώ βαθμούς μέχρι τώρα, ψάχνοντας αντίδραση και επιστροφή στις επιτυχίες, έτσι ώστε να ανέβει στην κατάταξη. Ηττήθηκε στις 3/5 φετινές εξόδους της (1-1-3). Την ερχόμενη Τρίτη (31/10), θα παίξει στην έδρα της Μπολόνια, για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

“Θα κάνουμε κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη, ακόμη κι αν γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς. Θα πρέπει να έχουμε καλύτερες συνεργασίας από ότι κόντρα στη Νάπολι και να δείξουμε χαρακτήρα. Το περασμένο Σάββατο, μείναμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους, κάναμε φάσεις στη Νάπολι. Κάτι που περιμένω και τώρα”, δήλωσε ο κόουτς Μπαρόνι.

Βερόνα Στατιστικά

*Δέχεται γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

🎁 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ