*11η αγωνιστική.

* Στα 4 τελευταία, τα 3 ήταν N/G & under 2,5.

* Η Κόρτραικ έχει ελάχιστες νίκες, αλλά κέρδισε το πιο πρόσφατο, τον περασμένο Μάρτιο εντός.

ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττα από τη Βέστερλο εκτός έδρας με 1-0 από το γκολ που δέχτηκε από τον Ντάτσι (38’). Στην επανάληψη πέτυχε δύο γκολ αλλά αμφότερα ακυρώθηκαν για οφσάιντ, το ένα μέσω VAR.

Δεν είχε συνέχεια η εντός έδρας νίκη επί της Σερκλ Μπριζ, ήρθε άλλη μια ήττα εκτός έδρας, όμως κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό τις επόμενες μέρες. Κυριάρχησε η οργή για το VAR που πατώντας εντελώς πάνω στο γράμμα του κανονισμού ακύρωσε ένα μάλλον καθαρό γκολ στο 88’.

Πιο έξαλλος απ’ όλους ο κόουτς Γκλεν ντε Μπεκ, ο οποίος στο ντεμπούτο του στον πάγκο πανηγύρισε έξαλλα το γκολ στο 88’ και τελικά είδε να ακυρώνεται και να τον αναγκάζει να κάνει μπάσιμο με το… αριστερό. “Δεν τελείωσε τίποτα, βλέπω μια ομάδα προσηλωμένη στο στόχο και με χαρακτήρα” ανέφερε ο κόουτς.

Πιθανή επιστροφή για τον δεξιό μπακ Μεσάτου και τον χαφ Μάιτεν.

Κόρτραϊκ Στατιστικά

* Όλοι οι βαθμοί της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει σε εντός έδρας παιχνίδια.

* G/G τα 4 τελευταία εντός, τα 3 ήταν και over 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης με 2-1 εκτός. Πίσω στο σκορ από νωρίς από το γκολ του Μποκαντί (11’), πήγε να κλέψει τον βαθμό με τον Σκοβ Όλσεν (85’), τον έχασε ξανά από το γκολ του Πράις στο 90’.

Ό,τι άξιζε πήρε στη Λιέγη. Στο διάστημα που βρισκόταν πίσω στο σκορ πίεσε πολύ, όσο όμως υπήρχε ισορροπία, ακόμα και μετά το 1-1, αμυνόταν για να κρατήσει το βαθμό. Και το πλήρωσε, αφού η άμυνά της φάνηκε πάλι πολύ κατώτερη των περιστάσεων, ειδικά στο τέλος.

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφραζαν παίκτες και τεχνικό τιμ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αποβλήθηκε ο βοηθός του Ντέιλα, Εφρέν Χουάρεθ για επίθεση προς τον διαιτητή. Γενικότερα τα νεύρα είναι έντονα και αιτία είναι η αδυναμία της να πάρει νίκες στο πρωτάθλημα, όπου έχει να πανηγυρίσει τρίποντο από τις 16/09 και το 4-2 επί της Σαρλερουά εντός.

Χωρίς σημαντικές απουσίες, ο Ντέιλα θα βάλει βασικούς για να εξασφαλίσει τη νίκη.

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

* Από τις 13/08 και μετά, σε 7 αγώνες πρωταθλήματος, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό.

* Ηττήθηκε στα 2/3 τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα.

Κόρτραϊκ-Κλαμπ Μπριζ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ