*8η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*NG στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από την Μπάγερν Μονάχου. Δύο γκολ πέτυχε ο Κομάν (12′, 85′), το 2-0 έκανε ο Σανέ στο 25′.

Μη καταφέρνοντας να απειλήσει ούτε μία φορά την αντίπαλη εστία σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Φράιμπουργκ επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου πριν από δύο βδομάδες. Ολοκλήρωσε με xGoals 0.05 και 30% κατοχή μπάλας, την ώρα που οι γηπεδούχοι δημιούργησαν συνολικά 21 ευκαιρίες (έξι on target).

Παραμένοντας στους δέκα βαθμούς οι “Βραζιλιάνοι του Μπράισγκαου” βρίσκονται στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και στο -7 από την τετράδα. Επικράτησαν στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Μπόχουμ (τρεις στην Μπουντεσλίγκα, μία στο Κύπελλο Γερμανίας). Δεν έχουν ηττηθεί στις 28 τελευταίες αγωνιστικές που αντιμετώπισαν ομάδες στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας (20 νίκες, οχτώ ισοπαλίες).

Η τελευταία ανάλογη ήττα τους ήρθε από την Μπόχουμ (2-1 εκτός) το Νοέμβριο 2021. “Η Μπόχουμ αμύνθηκε καλά με τη Λειψία και δεν τις επέτρεψε πολλές ευκαιρίες”, είπε ο προπονητής Στράιχ. Εξέτισε την ποινή τιμωρίας του κι επιστρέφει ο Χέφλερ. Την Πέμπτη (26/10) η Φράιμπουργκ φιλοξενείται στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΧΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με τη Λειψία. Σε δύο πέναλτι αστόχησαν οι γηπεδούχοι με Τσάβι Σίμονς (27′) και Φόρσμπεργκ (61′).

Έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Ρίμαν που έπιασε δύο πέναλτι, η Μπόχουμ επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Λειψίας πριν την διακοπή για τις Εθνικές. Παράλληλα δημιούργησε και κάποιες καλές ευκαιρίες για να της κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

Αποτελεί μία από τις τρεις ομάδες που αγνοούν τη νίκη στη φετινή Μπουντεσλίγκα, πανηγύρισε μόλις μία σε 13 εκτός έδρας αγωνιστικές μέσα στο 2023 (πέντε ισοπαλίες, επτά ήττες): Αυτή επί της Κολωνίας τον Μάρτιο. Έκτοτε σημείωσε πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. “Η Φράιμπουργκ έχει διαφορετική αγωνιστική προσέγγιση από τη Λειψία. Είναι σταθερά και δύσκολο να της δημιουργήσουμε ευκαιρίες”, είπε ο προπονητής Λετς.

ΜΠΟΧΟΥΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δέχτηκε γκολ στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΟΧΟΥΜ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ