*9η αγωνιστική.

* Στα 6 που έχουν γίνει την τελευταία δεκαετία, τα 4 ήταν N/G & under 2,5.

* Η Ταγέρες είναι η μόνη που έχει νίκες, αλλά δεν έχει δύο συνεχόμενες. Στο τελευταίο νίκησε εντός.

ΤΑΓΕΡΕΣ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Μπόκα στην ουδέτερη Μεντόσα για τους “8” του κυπέλλου. Προηγήθηκε με τον Μπεναβίδες (22’), ισοφαρίστηκε από πέναλτι του Καβάνι (58’). Αποκλείστηκε στα πέναλτι με τους Μπούστος και Μπεναβίδες να στέλνουν την μπάλα άουτ.

Τέλος το κύπελλο σε ένα παιχνίδι πολύ λεπτών ισορροπιών. Ακόμα και τα γκολ είχαν την ίδια βασική αιτία, το λάθος. Από τέτοιο στην άμυνα της Μπόκα έγινε το 1-0 υπέρ της, από τραγική αντίδραση του στόπερ Πορτίγιο ήρθε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-1. Στη δε διαδικασία των πέναλτι, η Μπόκα υπερείχε ξεκάθαρα σε ψυχραιμία, γι’ αυτό και πέρασε.

Συνεχίζει, έχει στόχους να διεκδικήσει ακόμα, τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Κόπα ντε λα Λίγκα και το κλείδωμα μιας θέσης στο επόμενο Λιμπερταδόρες. Στο τελευταίο για το Κόπα ντε λα Λίγκα ηττήθηκε από τη Ρίβερ Πλέιτ με 1-0, έκανε όμως την αντίπαλο να κοπιάσει πολύ για να πάρει τους βαθμούς. Ιδίως τον γκολκίπερ Αρμάνι που αναγκάστηκε σε καθοριστικές επεμβάσεις προς το τέλος του αγώνα.

Τραυματίες επέστρεψαν από τις Εθνικές τους ομάδες ο μπακ Καταλάν και ο εξτρέμ Σόσα, έξω και ο αριστερός μπακ Σουάρες.

Ταγέρες Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία στο Κόπα ντε λα Λίγκα έχει 5 N/G, τα 3 under 1,5.

* Από τα 3 τελευταία εντός έχει κερδίσει μόνο 1, ισόπαλα τα υπόλοιπα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Μπάνφιλντ εντός χωρίς τέρματα. Στις καθυστερήσεις έμεινε με εννιά παίκτες, αποβλήθηκαν ο γκολκίπερ Μεδίνα και ο χαφ Αγίρε.

Δύο ματς χωρίς ήττα είναι είδηση για την καταδικασμένη Άρσεναλ. Δεν τα παρατάει, παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, ασχέτως αν όλοι στο σύλλογο ξέρουν πως δεν μπορούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό με τον μ.ό. που έχει η “άρσε” στην ειδική βαθμολογία. Άλλωστε ο χρόνος τους τελειώνει, αν χάσουν από την Ταγέρες, θα είναι και μαθηματικά στη Β’ Νασιονάλ.

Τιμωρημένοι ο γκολκίπερ Μεδίνα και ο μέσος Αγίρε.

Άρσεναλ Σαραντί Στατιστικά

* N/G & under 1,5 τα 3 τελευταία της.

* Παρ’ όλο που έχει μόνο ήττες εκτός στο Κόπα ντε λα Λίγκα, σε 3/4 πέτυχε τουλάχιστον 1 τέρμα.

Ταγέρες-Άρσεναλ Σαραντί στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ