*Διεθνές φιλικό παιχνίδι

*Τρία σερί Ν/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Διεθνή Φιλικά

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Η Βόρεια Μακεδονία έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Ουκρανία, με τον Σουντάκοφ στο 30’ να ανοίγει το σκορ και τον Καραβάεφ στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Βόρεια Μακεδονία έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Ουκρανία και μόνο σε θαύμα μπορεί να ελπίζει για δεύτερη σερί πρόκριση της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μαθηματικά ελπίδες υπάρχουν, απλά θα πρέπει να κερδίσει Ιταλία εκτός και Αγγλία εντός μέσα σε τέσσερις μέρες τον Νοέμβριο!

Στην έδρα της πάντως είναι πάντα υπολογίσιμη, έφερε ισοπαλία με Ιταλία και έχασε μόνο από την Ουκρανία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε στη χώρα της. Ουσιαστικά και αυτή προετοιμάζεται για το επόμενο Nations League, αλλά και τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2026.

Ο προπονητής της, Μιλέφσκι, τόνισε πώς πιθανόν να πάρουν ευκαιρίες κάποιοι παίκτες για να δείξουν τις δυνατότητες τους και αν αξίζουν να βρίσκονται στην εθνική ομάδα.

Βόρεια Μακεδονία Στατιστικά

*Τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Τρία συνεχόμενα under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΜΕΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Η Αρμενία έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Λετονία με τον Ικαούνιεκς στο 39’ να την βάζει πίσω στο σκορ και παρόλο που στο 52’ αποβλήθηκε αντίπαλος παίκτης, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 68’ από τον Μπαλόντις.

Η Αρμενία ουσιαστικά “αυτοκτόνησε”, καθώς έχασε από την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου της, με 2-0 εκτός έδρας, από την Λετονία. Πλέον πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν, για να περάσει στην τελική φάση, αφού θα χρειαστεί να κερδίσει εντός την Ουαλία και εκτός την Κροατία!

Και η κακή της πορεία στο Nations League δεν της επιτρέπει να έχει ελπίδες να διεκδικήσει κάτι από εκεί, επομένως έχει τον ίδιο στόχο με την σημερινή της αντίπαλο. Να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο επόμενο Nations League και στα προκριματικά για το παγκόσμιο κύπελλο του 2026.

Ο τεχνικός της, Αλεξάντερ Πετράκοφ, είπε πως έχει μιλήσει με τους παίκτες του και ελπίζει πώς έχουν κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι, έστω και αν πρόκειται για φιλικό.

Αρμενία Στατιστικά

*Τρία συνεχόμενα under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Βόρεια Μακεδονία-Αρμενία στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ