*26η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο:Σάντος-Παλμέιρας 0-0

*Ντέρμπι του Σάο Πάουλο, το οποίο θα γίνει σε ουδέτερη έδρα, στο Μπαρουερί.

*Η Σάντος έχει να κερδίσει την Παλμέιρας από το 2019, περίπου τέτοια εποχή, με 2-0 εντός έδρας. Από τότε έχουν παίξει 12 αγώνες και απλά έφερε τρεις ισοπαλίες.

*Η Παλμέιρας έχει οκτώ (!) σερί νίκες εντός έδρας απέναντι στην Σάντος. Η πιο πρόσφατη ήταν φέτος με 3-1 για το πολιτειακό πρωτάθλημα.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Παλμέιρας έφερε 1-1 εντός έδρας με την Μπόκα Τζούνιορς, ισοφαρίζοντας με τον Πικέρες στο 73’ το τέρμα του Καβάνι στο 23’ και αφού έπαιζε με παίκτη περισσότερο μετά το 66ο λεπτό.

Απογοήτευση στην Παλμέιρας, αφού έφερε 1-1 εντός έδρας με την Μπόκα Τζούνιορς και αποκλειστηκε στα πέναλτι από τον τελικό του Κόπα Λιμπεραδόρες, χάνοντας στη σχετική διαδικασία με 2-4!

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει. Αλλά στην έδρα της είναι αήττητη εδω και εφτά παιχνίδια, με τέσσερις νίκες, αν και τελευταία ήττα της ήρθε στο κύπελλο, σε ανάλογο ντέρμπι σαν τον σημερινό, από τη Σάο Πάουλο.

Από τη στιγμή που η Μποταφόγκο δείχνει διατεθειμένη να δώσει ευκαιρίες στις αντιπάλους της, απέχοντας -8 από την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν μπορεί παρά να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να τα καταφέρει.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η εξέλιξη της “μάχης” του τίτλου να παίξει ρόλο στο μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της.

Παλμέιρας Στατιστικά

*10/12 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*10/12 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΟΣ

Προηγούμενο ματς: Η Σάντος διέλυσε 4-1 εντός έδρας την Βάσκο Ντα Γκάμα, παρόλο που προσωρινά ισοφαρίστηκε από τον Βεγκέτι στο 31’, έχοντας ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Μάρκος Λεονάρντο στο 15’. Στη συνέχεια πέτυχε δέχθηκε δύο τέρματα ακόμη πριν λήξει το ημίχρονο, στις καθυστερήσεις του, από τους Ρινκόν, Μάρκος Λεονάρντο. Και παρόλο που στο 60’ έμεινε με 10 παίκτες, σκόραρε και τέταρτο τέρμα από τον Σοτέλντο στο 75’.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σάντος, αυτή τη φορά με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Βάσκο Ντα Γκάμα εντός έδρας και βαθμολογική “ανάσα”, παρόλο που παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού, ούσα ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες, μία εντός και μία εκτός αυτής.

Βέβαια μακριά από την έδρα της κέρδισε την Γκοϊάς στον πιο πρόσφατο αγώνα της, πρώτη της εκτός έδρας νίκη μετά από 11 αγώνες.

Όλα αυτά, με υπηρεσιακό τεχνικό τον Μαρσέλο Φερνάντες, ο οποίος έχει κάποια προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, λόγω τιμωριών κάποιων βασικών του παικτών.

Σάντος Στατιστικά

*Πέντε σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Δύο συνεχόμενα over 2,5

Παλμέιρας-Σάντος στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ