* 8η αγωνιστική

* Νο Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Σέφιλντ τρέχει ρεκόρ 2-8-21 στα τελευταία ταξίδια της στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ. Μετά το διπλό (02/2020) επί της Κρίσταλ Πάλας, μετρά 8 σερί ήττες με συνολικό σκορ 20-3!

ΦΟΥΛΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-2) από την Τσέλσι. Ο Μούντρικ (18’) άνοιξε το σκορ και δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπρόγια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Επιβεβαιώθηκε η άσχημη παράδοση των “κότατζερς” στο ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου. Τη Δευτέρα επέστρεψαν στις ήττες, αποτυγχάνοντας να σκοράρουν σε back to back παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και τα 5 γκολ ενεργητικό αποτελούν την χειρότερη επίδοση σε ισοβαθμία.

Απειλήθηκαν νωρίς από την Τσέλσι, η οποία άνοιξε το σκορ σε μετάβαση και δευτερόλεπτα αργότερα εκμεταλλεύτηκε τεράστιο λάθος του έμπειρου στόπερ Ριμ για το 0-2. Δεν συνήλθε ποτέ στο ματς η ομάδα του Σίλβα, δεν απείλησε στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο κινδύνευσε με τρίτο γκολ (δοκάρι), πριν ασκήσει μία υποτυπώδη πίεση στο φινάλε.

Όλη η μεσοεπιθετική γραμμή βρέθηκε σε κακή βραδιά, με το Χιμένες να αντικατοπτρίζει την ομαδική δυστοκία, συμπληρώνοντας 8 παιχνίδια δίχως γκολ με τη φανέλα της Φούλαμ. Ο Μεξικανός φορ έχει φτάσει τις 30 σερί συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ δίχως να σκοράρει, σε συνέχεια της καριέρας του στη Γουλβς!

Σταθερά τα ονόματα στο απουσιολόγιο του κόουτς Σίλβα. Ο Τετέ (δεξί μπακ) αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή, ο Τραορέ (εξτρέμ) έχει 3-4 εβδομάδες αποθεραπείας μπροστά του, ενώ και ο Αντεραμπιόγιο (στόπερ) παραμένει εκτός.

ΦΟΥΛΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Νο Goal τα τρία φετινά εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από τη Γουέστ Χαμ. Ο Μπόουεν (24’) άνοιξε το σκορ και ο Σούτσεκ (37’) το διαμόρφωσε.

Χειρότερη εμφάνιση δεν θα μπορούσε να κάνει το Σάββατο στο Λονδίνο μετά την ιστορική 8αρα από τη Νιουκάστλ. Δεν γλίτωσε όμως μία ακόμη ήττα, επιτρέποντας και πάλι 20+ σουτ (2.14 xGoals) για να βρεθεί μόνη της στον πάτο της Πρέμιερ Λιγκ. Με το χειρότερο παθητικό τερμάτων και τις χειρότερες αμυντικές στατιστικές της λίγκας.

Τα 156 σουτ που έχει δεχθεί στο ξεκίνημα της σεζόν (22.3 μ.ο.) είναι τα περισσότερα στη λίγκα. Είναι σε τροχιά αρνητικού συλλογικού ρεκόρ στην συγκεκριμένη στατιστική από την καμπάνια του 2003-2004. Μεγάλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις σέντρες των αντιπάλων, δέχθηκε 9 γκολ σε τέτοιες προσπάθειες, 7 γκολ με κεφαλιές, τα περισσότερα στη λίγκα.

Εύκολη η ήττα από τη Γουέστ Χαμ, η οποία πατούσε εύκολα την περιοχή των “λεπίδων”. Έβγαλε μια ημιτελή αντίδραση η ομάδα του Χεκινγκμπότομ μετά την ανάπαυλα, αλλά δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς (1.07 xGoals).

Ο κόουτς Χεκινγκμπότομ παραμένει αισιόδοξος, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του κάνει τις πιο ανταγωνιστικές εμφανίσεις όταν υπάρχει θετικό κλίμα.

Πλήγμα ο τραυματισμός του αρχηγού Ίγκαν (στόπερ) στο Λονδίνο, προστέθηκε στη λίστα των απόντων, η οποία ωστόσο μίκρυνε συνολικά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

🎁 Προσφορά* Γνωριμίας με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ