*7η αγωνιστική

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Στουτγκάρδη σκόραρε στα 5/6 τελευταία εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Κολωνίας. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Ουντάβ (68′, 88′).

Την ξέφρενη πορεία της συνέχισε η Στουτγκάρδη και στην Κολωνία, αλώνοντας την έδρα της ομώνυμης ομάδας την προηγούμενη βδομάδα. Πήρε από νωρίς τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Δεν χρίστηκε σκόρερ ο Γκιρασί, αλλά είχε δοκάρι σε κεφαλιά που επιχείρησε μόλις στο 7′.

Τέταρτη σερί νίκη για το συγκρότημα του Χένες (σ.σ. πρώτη φορά μετά το διάστημα Απρίλιος – Μάιος 2018), έφτασε τις πέντε σε έξι αγωνιστικές πραγματοποιώντας το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα με 15 βαθμούς. Πέτυχε 19 γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές για πρώτη φορά στην ιστορία της.

“Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Περιμένουμε μία σπουδαία πρόκληση”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Χένες. Σταθερά εκτός αποστολής εδώ και καιρό ο Τζεόνγκ, δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Νάρτεϊ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε 3+ γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σκόρερ και των δύο γκολ ο Βιντ (31′, 84′). Με δέκα έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι από το 58′ (Γκέτσε).

Δυσκολεύτηκε αρκετά με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και χρειάστηκε δύο μεγάλες αποκρούσεις του MVP τερματοφύλακα Καστέελς στο πρώτο ημίχρονο για να μείνει ζωντανή. Σαν “μάννα εξ ουρανού” ήρθε η κόκκινη κάρτα του Γκέτσε για τη Βόλφσμπουργκ που επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών φτάνοντας τους 12 βαθμούς.

Δεν έχει κερδίσει περισσότερες φορές καμία άλλη ομάδα σε σχέση με την Στουτγκάρδη (22 νίκες, όσες με Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης). Παραμένει αήττητη στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που την υποδέχτηκε με απολογισμό 2-1-0. Οι “λύκοι” γνώρισαν την ήττα στις 4/5 τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές.

“Η Στουτγκάρδη αξίζει και με το παραπάνω να βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Θέλουμε να παραμείνουμε διψασμένοι και να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Κόβατς. Δεν άλλαξε κάτι με Φίσερ και Νμετσά που παραμένουν εκτός αποστολής, την ώρα που Γεντζ και Ροτζέριο τέθηκαν, επίσης, νοκ άουτ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ από τους Betarades!

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ