10η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΡΟΔΕΡΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κάρντιφ, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ετέτε στο 56’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Εντζί στο 90’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Ρόδεραμ. Ελάχιστες οι ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν απείλησε με καμία την αντίπαλη εστία, μένοντας στο μηδέν. Η άμυνά της παρέμεινε σταθερή στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη υπέκυψε εύκολα, δεχόμενη 2 γκολ.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Δεν πείθει με την εικόνα της, είναι κακή αμυντικά, με αποτέλεσμα να δέχεται σχεδόν μόνιμα γκολ, ενώ παράλληλα μεσοεπιθετικά είναι μαχητική μόνο εντός έδρας. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την εξίσου κακή άμυνα των φιλοξενούμενων σήμερα, προκειμένου να σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση, εξαντλώντας παράλληλα τις πιθανότητές της για επιστροφή στις νίκες.

Ρόδεραμ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Στόουκ με σκορ 2-3, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Μπελ στο 5’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γουέλς στο 15’. Το 2-1 πέτυχε ο Λέρις στο 20’ και το 2-2 ο Χακσαμπάνοβιτς στο 47’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λόι στο 89’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Μπρίστολ Σίτι. Μπήκε δυνατά και πήρε «ασφαλές» προβάδισμα στο σκορ από νωρίς, όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν πριν το ημίχρονο και ισοφάρισαν με την έναρξη της επανάληψης. Στα τελευταία λεπτά πίεσαν πιο έντονα και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο σκορ.

Μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει σήμερα, ώστε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Ρόδεραμ. Είναι μεν μαχητική και άκρως επικίνδυνη στο επιθετικό της κομμάτι, όμως τα αμυντικά της προβλήματα δεν της έχουν επιτρέψει να αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα σε κανένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια της. Βρίσκεται μεν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μπρίστολ Σίτι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ρόδεραμ – Μπρίστολ Σίτι στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ