8η αγωνιστική

*Η Αζαξιό επικράτησε και στα δυο τελευταία ματς με αντίπαλο την Αμιάν.

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΑΜΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Βαλενσιέν, για το πρωτάθλημα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Αμιάν, μετά και την ήττα 3-0 από την Παρί. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ομάρ Νταφ υποδέχθηκε τη Βαλενσιέν, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Αρκετά ανοιχτό το μεταξύ τους παιχνίδια, με την ίδια να είναι αυτή που απειλούσε περισσότερο. Ωστόσο, παρά τις όποιες προσπάθειες της, δεν κατάφερε να πάρει το κάτι παραπάνω, με τους δυο τερματοφύλακες να είναι αυτοί που ξεχώρισαν.

Δεύτερο σερί ματς που δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ με το βαθμό που πήρε έφτασε τους 13 συνολικά, όσους έχει και η Γκρενόμπλ. Αήττητη σε τέσσερα εντός, επικρατώντας στα 3/4 εξ αυτών.

Αμιάν Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΖΑΞΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Παρί, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 56′ με τον Φολκαρελί και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση δυο λεπτά αργότερα, εν τέλει βρήκε και πάλι δίχτυα στο 67′ με τον Μπαμού.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Αζαξιό, μετά από τέσσερα παιχνίδια, στα οποία και είχε από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ολιβιέ Πανταλονί υποδέχθηκε την Παρί, της οποίας και επικράτησε με 2-1.

Αν και άργησε να βρει τα πατήματα, σταδιακά ισορρόπησε την κατάσταση και παρότι είχε κάποιες καλές στιγμές, δεν κατάφερε να πάει με το σκορ υπέρ της στα αποδυτήρια. Πιο αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, ευτύχησε να πάρει προβάδισμα, όμως δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση, σε μια φάση που “πλήρωσε” τα κενά στην άμυνα της. Παρόλα αυτά, βρήκε και πάλι δίχτυα με ένα μακρινό σουτ του Μπαμού και κράτησε το 2-1 μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Κάπως έτσι, έφτασε τους εννέα βαθμούς μετά τις επτά πρώτες στροφές της κατηγορίας, έχοντας κατά σειρά μια νίκη και δυο ήττες στις τρεις φετινές της εξόδους.

Αζαξιό Στατιστικά

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αμιάν – Αζαξιό στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ