8η αγωνιστική

*Το ντέρμπι της Λιμβουργίας.

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα πρόσφατα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΓΚΕΝΚ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, για το Κόνφερενς Λιγκ. Στο 7’ και στο 23’ ο Ρανιέρι σκόραρε δύο γκολ για τη Φιορεντίνα, ενδιάμεσα στο 12’ ο Ζεκίρι ισοφάρισε προσωρινά για τη Γκενκ. Στο 85’ ο ΜακΚένζι ισοφάρισε για το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Γκενκ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, πήρε απλά την ισοπαλία απέναντι στη Φιορεντίνα (2-2). Όσον αφορά το πρωτάθλημα, έχει παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα με την εικόνα της από την έναρξη της περιόδου, όμως έκανε μια μεγάλη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι, ικανή να να της δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να επιστρέψει δυναμικά στο κυνήγι της πρωτιάς.

Επικράτησε της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ με σκορ 0-2 εκτός έδρας, με τον νεοφερμένο Ζεκίρι να πετυχαίνει στο ντεμπούτο του το πρώτο τέρμα. Ο Ελβετός έχει ήδη δύο τέρματα σε ισάριθμες συμμετοχές με τη Γκενκ. Μόλις η δεύτερη νίκη στα τελευταία πέντε για το συγκρότημα του Βράνκεν, μετρά επίσης, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Όσον αφορά την αποστολή, δεν αναφέρθηκαν προβλήματα απουσιών που να επηρεάζουν τα πλάνα του Βέλγου προπονητή.

Γκενκ Στατιστικά

*3/5 παιχνίδια τελευταια είχαν goal/goal

*5/6 αναμετρήσεις είχαν under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 7/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΙΝΤ-ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0, εντός έδρας, επί της Μέχελεν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 32’ ο Χασιόκα σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 62’ ο Ίτο έκανε το 2-0 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σιντ-Τρούιντεν κατάφερε να σημειώσει μια σημαντική νίκη, καθώς επιβλήθηκε της Μέχελεν (2-0) εντός έδρας και αναθάρρησε. Τα “Καναρίνια” μπορεί να άρχισαν θετικά τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως έχουν παρουσιάσει και σκαμπανεβάσματα τελευταία και η συνέχεια δε ήταν ανάλογη. Ξεκίνησε με δύο επιτυχίες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας των Σταντάρ Λιέγης και Κόρτραϊκ με το ίδιο σκορ 1-0.

Τρίτη νίκη τώρα, εναντίον της Μέχελεν, μετά από τέσσερα παιχνίδια. “Η σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, μου τονίστηκε από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας”, δήλωσε ο προπονητής της Σιντ-Τρούιντεν, Φινκ. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισε και επιστρέφει ο Ανάνου.

Σιντ-Τρούιντεν Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/6 παιχνίδια τελευταία είχαν under 2.5

*Σκοράρει σε 7/10 τελευταία εκτός έδρας

Γκενκ – Σιντ-Τρούιντεν στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ