7η αγωνιστική

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΑΖΑΞΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Γκινγκάμπ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο τέταρτο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 32′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 78′.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Αζαξιό, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ολιβιέ Πανταλονί φιλοξενήθηκε από τη Γκινγκάμπ, στην έδρα της οποίας γνώρισε τη συντριβή με 3-0.

Αν και ήταν αυτή που απείλησε με το “καλημέρα”, έχοντας δοκάρι με τον Τουζγκάρ, στιγμές αργότερα βρέθηκε να “κυνηγάει” στο σκορ και κάπου εκεί τα έχασε. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη συνέχεια και βρήκαν δεύτερο τέρμα λίγο μετά το μισάωρο. Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ίδια να έχει την πρώτη καλή στιγμή, χωρίς να την αξιοποιήσει σωστά όμως, ενώ προς το φινάλε δέχθηκε και τρίτο τέρμα.

Τρίτο ματς σε αυτό το αρνητικό σερί στο οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ μετά και από αυτή τη νέα αποτυχία της, διατηρείται στους έξι βαθμούς μετά από ισάριθμες αγωνιστικές.

Αζαξιό Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 8/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Αμιάν, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Λουκεμπιλά (14′), Τουρέ (πεν. 43′) και Γκορί (62′).

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Παρί, μετά και την ήττα 2-0 από την Ανζέ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στεφάν Ζιλί υποδέχθηκε την Αμιάν, την οποία και συνέτριψε με 3-0.

Ούσα με διαφορά ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων. Δέχθηκε λίγη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, κινδυνεύοντας ελάχιστα ωστόσο, όμως λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα σημείωσε και τρίτο τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φετινή της νίκη, έχοντας ηττηθεί στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της στη σεζόν. Έμεινε με άδεια χέρια και στις τρεις εξόδους, γνωρίζοντας σε όλες την ήττα με το ίδιο σκορ (2-0). “Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς με την Αζαξιό, όμως πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας”, δήλωσε ο κόουτς Ζιλί. Απέκτησε τον αμυντικός Τιμοτέ Κολοντζιετσάκ.

Παρί Στατιστικά

*No Goal τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αζαξιό – Παρί στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ